Преди да прибегнете към каквито и да било обезболяващи средства срещу коремните болки, е необходимо да сте наясно къде се крие причината за тях. Има начин да определите сами кой е проблемният орган според това къде е локализирана болката в корема ви, пишат от zdrave.to.
• Стомах – болка в централната горна част на корема. Това може да показва гастрит, но и да е симптом на сърдечна атака (особено ако има болка и в дясната ви ръка) или апендицит.

• Черен дроб и жлъчка – болки в горния десен квадрант на корема. Ако са придружени от гадене и болка в дясното рамо, вероятно става дума за възпаление или камъни в жлъчния мехур. Тъпа болка, придружена от загуба на апетит, може да говори за жлъчна дискинезия (прегъване), обостряне на хепатит или цироза.

• Бъбреците – болка в дясната или лявата част на нивото на талията. Може да е причинена от камъни в бъбреците, уретера или възпаление. Понякога може да е признак за възпаление на яйчниците, остеохондроза или апендисит.Ходенето на токчета не е лесно. Ето как да избегнем болките в краката от високите обувкиОбувките на високи токчета са стилни и женствени, но често причиняват неприятни болки в краката. Зат…Aug 13 2018vsyakajena.com

Панкреас – болка в левия горен квадрант. Вероятно се дължи на панкреатит. Може също така да възникне от кървяща язва на стомаха или дванадесетопръстника.

• Червата – болка в средата на корема. Често се случва след преяждане, но може да показва и проблеми с щитовидната жлеза.

• Апендикс – болка в дясната част на корема, под пъпа. Може да се дължи на възпалено сляпо черво или вирусна инфекция.

• Матката – болка в долната част на корема, наподобяваща опъване на тъканите. Може да е резултат от възпаление, цистит, ендометриоза и извънматочна бременност. Но понякога може да става дума просто за запек. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар.Ако имате болки в гърба, ставите или краката, изпробвайте тази чудодейна смесСкъпите мехлеми не могат да се мерят с тази чудотворна смес с аналгин, тя върши чудеса!
Ако имате бо…
Jun 28 2018vsyakajena.com

Коментари