Знаете ли за какво помага Босвелията?

0
1198
Босвелия

Знаете ли, че: Босвелията  е смола от рода на мирото и тамяна и е природно чудо. Тя съдържа босвелова киселина и действа противовъзпалително, противоартритно, противогъбично и противобактериално. Понижава холестерола и предпазва черния дроб. Полезна билка при артрит, подагра, болки в кръста, миозит и фибромиалгия. Способства за възстановяването на кръвоносните съдове, увредени от възпалителни процеси.

По традиция се използва срещу затлъстяване, диария, дизентерия, беодробни заболявания и паразити. Добре е да се използва екстракт от босвелия като хранителна добавка .

Чистият босвелиев екстракт е абсолютно натурален продукт, който действа безотказно срещу всевъзможни проблеми със ставите и костите.

Босвелиевият екстракт увеличава влагата в хрущялните тъкани и увеличава тяхната гъвкавост и еластичност.

Според много изследвания, босвелиевите екстракти се справят далеч по-добре с възпалението при остеоартрит и ревматоиден артрит.

Екстракт от Босвелия на фирма „Буров” – ЕООД, се предлага под формата на капсули за по-лесен и достъпен ежедневен прием. За да бъде денят Ви щастлив е без болка приемайте босвелия по една капсула дневно.