Експерти предупреждават: Никога не дръжте телефона в джоба си

0
354
телефона

Мобилните телефони се появиха в края на миналия век и бързо се превърнаха в неизменна част от живота ни. Ако се замислим реално, разликата между първите мобилни устройства и тези, които използваме сега, е огромна. Причината за това е непрестанното развитие както на технологиите, така и на телекомуникациите. Благодарение на нововъведенията, телефоните придобиват все по-изтънчен дизайн и повече функции, които ги правят много значими предмети за всеки човек.

Повечето хора имат нужда във всеки един момент да бъдат свързани с останалите и най-лесният начин за постигането на тази цел, е чрез телефона. Затова и повечето от нас го държат в джоба си – там, където е лесно достъпен и защитен от кражба. Оказва се обаче, че това може да бъде опасно за здравето ни, алармират експертите. Причините за вредното влияние на телефона са много, но ето какви точно последствия можем да очакваме, ако непрестанно държим устройството в джоба си.Начинът, по който държим телефона си разкрива много тайни на характера ни (Снимка)В днешно време почти няма човек, който да не използва мобилен телефон. По-голямата част от световнот…Dec 23 2018vsyakajena.com

При мъжете основната опасност е свързана със сексуалното здраве и уринарната система. Има риск и за репродуктивните функции, тъй като телефоните излъчват лъчи, които влияят на организма ни и ако постоянно държим мобилния телефон в близост до тези органи, те се облъчват, което в един момент дава отражение и върху здравето ни.

При дамите пък основната опасност отново засяга репродуктивните органи, по същата причина – облъчването от телефона. Има жени, които предпочитат да държат мобилното си устройство в джоб в близост до бюста, а това е особено опасно, тъй като може да създаде проблеми с гърдите. Това важи особено за дамите, които са бременни и им предстои кърмене.
Яна ВОЙНОВАЕто как чрез телефона на партньора ни можем да разберем дали той си има друга, без дори да го отключваме!Имате съмнения, че човекът до вас не ви е верен, но се чудите как да разберете? Нямате никакви аргум…Nov 4 2018vsyakajena.com