Японските учени обясниха как да отслабнем с вода

0
289
японските учени

Отслабването е тема, по която всякакви учени, лекари и диетолози имат мнение, което често е противоречиво и объркващо. Днес ще си поговорим за откритие на японските учени, които са открили пряка връзка между отслабването и пиенето на вода. Този метод е не само лесен за изпълнение, но и много ефективен, твърдят те.

Според специалистите, незабавно след събуждане е необходимо да се пие чаша вода вместо кафе или чай, пишат от zdrave.to. След това трябва да си измиете зъбите и едва след 45 минути да започнете закуската. Експертите подчертават, че пиенето намалява глада.

До два часа след закуската е по-добре да се въздържате от следващо хранене. Така че, пиейки чаша вода на празен стомах и спазвайки балансирана диета през целия ден, човек постепенно ще започне да се отървава от излишните килограми. Освен това след месец захарта и кръвното налягане ще се върнат към нормалното. Според Японската медицинска асоциация (JMA) водата на гладно премахва токсините, натрупани за една нощ от тялото, помага да се избегнат киселините, а също така активира метаболизма и чревната функция.

Диетата е хранителен режим, при който се спазва определен тип хранене с цел да се коригира теглото на човека или да се подобри здравословното му състояние. Във втория случай понятието се употребява като вид лечебно хранене, което се прилага при различни видове заболявания. Спазването на диета не означава лишаване от храна, а правилната ѝ консумация. В нея е важно количеството, качеството и съотношението на приеманите храни. Има различни диети при различните болести – диабет, сърдечни болести, наднормено тегло и др.

Диетите за корекция на теглото са както за намаляване, така и за увеличаване на килограмите. При намаляване на килограмите най-често диетата е насочена към ограничаване на калориите и мазнините. Има диети, при които не се яде мазно или сладко, както и такива, при които се ядат само плодове и зеленчуци. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!

Вижте още:„Динамична диета“ – новият хит в отслабванетоКакви рискове крият продуктите за бързо отслабванеВсеки от нас си мечтае за бързо отслабване, което обаче да бъде и трайно, и щадящо за организма ни. …Feb 4 2020vsyakajena.com

loading...