Това е най-бързият, най-лесният и най-евтин начин да се пречистим от токсините и да свалим излишните килограми

0
430

Поне веднъж седмично е важно да прочистите своя организъм. Само така можете да изхвърлите натрупаните вредни вещества вън, някои от които са токсични, пишат от diana.bg. Има голямо многообразие от прочистващи диети, разтоварващи режими и други начини, но комбинацията ябълки и моркови е много полезна. За целта трябва да си набавите само 1 ябълка, 1 червено цвекло и 2 моркова. Естествено, вие можете да използвате и много по-голяма пропорция, предимно ако възнамерявате да прочистите цялото си семейство. Настържете ябълката и червеното цвекло на едрото ренде или с вашия домашен кухненски уред. С тази полезна салата правете лесно прочистване Настържете морковите на дребното ренде или по-ситно с домашния уред. Смесете трите настъргани продукта и после ги овкусете само с лимонов сок.

Какви са предимствата от тази комбинация? Огромни!
1. Когато желаете да повишите перисталтиката на червата след като сте преяли по време на празниците, не е нужно да ядете храните с целулоза нарязани на едро, а да бъдат възможно по-ситно настъргани. Причината е проста. Ситната целулоза ще проникне във всяка гънка на стомаха и на червата, особено на дебелото черво и ще изчисти цялата натрупана шлака.
Те са незаменими при прочистване
Особено уязвимо е дебелото черво, понеже то е крайната фаза на задържане на всички отпадъчни продукти преди да излязат вън. Ако в него се задържат подобни отпадъци, а някои от тях са силно токсични,рак на дебелото черво е първото заболяване, което ще ви сполети.Тези билки имат страхотен ефект при отслабване. Вижте кои са теБилките са известни със своите лечебни свойства от много, много години насам. Но освен като лек, те …Sep 22 2018vsyakajena.com

2. Полезните вещества
Ябълките съдържат минерали и пектин. Морковите са богати на витамин С и витамин А. Витамин С помага на работата на вътрешните органи, а също така стимулира вътрешните жлези да произвеждат важния колаген, без който няма да имате здрави кости, зъби, здрави хрущяли, тъкани, както и красива еластична кожа. Витамин А е изключително полезен за очите, за мозъка и за нервите. Червеното цвекло е богато на минерали и желязо, без които кръвта не е в състояние да захранва органите с полезни вещества и с кислород.
Ако искате, можете да ги използвате за пречистване разделно
Когато липсва желязо, хемоглобинът пада, защото броят на червените кръвни телца е намалял. Човек започва да заслабва, да залинява и развива анемия, защото организмът няма естествени сили. Желателно е да правите подобно разтоварване 1 ден в седмицата. Ако не можете да издържите цял ден да се храните по този начин, правете го няколко пъти седмично за вечеря. Да кажем понеделник, сряда и петък вечер не яжте друга храна освен тази салата. Няма да изпитвате глад, тъй като засища.
3. Евтина
Продуктите се намират на нашия пазар целогодишно, а в големите вериги правят постоянно добри промоции, така че няма да утежни вашия бюджет. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар.Една чаша от тази чудотворна напитка ще ни помогне да се отървем от опасните токсини в дебелото червоДебелото черво е важна част от тялото. Статия за PubMed обяснява, че функцията на дебелото черво вкл…Aug 20 2018vsyakajena.com