С тези прости съвети ще свалим 5 килограма без да се усетим

0
219
прости съвети

Когато става дума за сваляне на килограми има едно правило – последните няколко килограма се свалят най-трудно. Обикновено именно на финалната права много от нас се отказват, тъй като решават, че това е мисията невъзможна. Истината е обаче, че с някои прости съвети, ще свалим 5 килограма без да се усетим и ще постигнем онези бленувани резултати, към които се стремим.

Всеки човек с наднормено тегло иска да отслабне възможно най-бързо. Тогава той започва да търси, които ще помогнат за осъществяването на плана му, предават от jenata.blitz.bg. Колкото и да е странно, съществува система за изхранване, която да ни помогне да отслбнем бързо. Именно нея ще ви представим по-долу.

Основни правила за отслабване:
Независимо кой метод за отслабване сте избрали, е необходимо да се придържате към общите правила, които ще помогнат на всеки да започне своя път към стройна фигура.

Тези правила включват:
– Задължителен адекватен прием на течности. Всеки ден се консумират 2 литра чиста вода и те се разделят равномерно.
– Спазване на общите правила за фракционно хранене, което включва ядене например на всеки 3 часа. Благодарение на този трик апетитът ще бъде умерен и няма да искате да ядете твърде много.
– Трябва да се подготвяте за диетата. Тялото трябва внимателно да премине към нова диета. Например, можете да организирате разтоварващ ден с плодове.
Можете да спазвате диета без физически натоварвания. Ако диетата твърде ограничава храненето, тогава си струва напълно да се изключи физическата активност.

Кефирена диета
За да се отървете бързо от наднорменото тегло, трябва психически да се настроите за диетични ограничения. Диета ще ви помогне да отслабнете с 5 килограма на седмица. Храненето има за цел цялостно очистване на организма. По време на диетата се храните само по график. Благодарение на това метаболизмът започва да се активизира. Интервалът между храненията е 3 часа. Използвайте нискомаслени кефири.

Диета със зелен чай
Зеленият чай винаги е бил известен със своите пречистващи свойства. Продуктът ще ви помогне да се отървете от излишната течност и шлаки. Известно е, че ако тялото е прекомерно замърсено, то определено няма да работи, за да отслабне. Струва си да изберете изключително висококачествен чай, чаят в торбички няма да донесе ползи за тялото. Всички мазни храни са забранени. Трябва да се пие много вода, на ден е разрешен зелен чай, не повече от 900 мл. Напитката е в състояние да измие калция от тялото, поради което пийте витаминен комплекс по време на диетата. Важно е да се има предвид, че при ниско кръвно диетата не се спазва.

Диета, наречена „Любима“
Диетата стана наистина любима за момичетата с наднормено тегло. Тя представлява редуване на дни с напитки, плодове, зеленчуци и протеини. През това време можете да отслабнете до 7 килограма.

Последователност:
– ден за напитки. Разрешени са течности под формата на вода, зелен чай, леки бульони, кефир.
– зеленчуков ден. Разрешено е да се ядат всякакви зеленчуци, освен картофи. Зеленчуците се ядат сурови или варени.
– ден за напитки.
– ден за плодове. Разрешени са всякакви плодове, различни от банани, грозде, круши и пъпеши.
– протеинов ден. Разрешено е да се яде варено птиче месо, риба с ниско съдържание на мазнини. Използвайте също ферментирали млечни продукти.
– ден за напитки.

В дните за напитки са разрешени само здравословни течности. Не се препоръчва пиенето на сода или пакетирани сокове. Що се отнася до кефира и други млечни продукти, те да имат ниско съдържание на мазнини. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!

Вижте още:Лесен и ефективен сироп за отслабване прави чудесаВсеки човек иска да може да постигне това, което иска, с минимални усилия. Разбира се, това в повече…Apr 28 2020vsyakajena.com7 храни за бързо и безпроблемно отслабванеВсеки човек, който има излишни килограми, си мечтае за бързо и безпроблемно отслабване. Често обаче …Apr 25 2020vsyakajena.com

loading...