С тази диета казваме „сбогом“ на целулита за нула време

0
504
целулита

Целулитът е един от най-неприятните проблеми, които не само не са лицеприятни, но и влияят негативно на самочувствието. Причините за появата на целулита са много. Една от тях е наличието на повече естроген при жените. Друга причина е лошото хранене и липсата на достатъчно вода в организма. Ако храните, които консумираме са богати на наситени мазнини като захар, преработени храни с консерванти и други, рискуваме появата на целулит.

На практика целулитът представлява отслабване на кожата и клетките на съединителната тъкан. Поради липсата на вода и повредите по кожата ни, плаващите адипоцити се преместват в дермата и стават видими. За да се отървем от целулита е необходимо да си набавим нужното количество летицин. Това е вещество, което подхранва и засилва клетъчните стени, като прави невъзможно преместването на различни вещества и клетки към дермата. Противовъзпалителна диета ще ни помогне да сме здравиНово проучване показа, че диета, богата на плодове, зеленчуци, хляб с пълнозърнести храни, ядки, зех…Jul 3 2019vsyakajena.com

Днес ще ви предложим няколко храни, които са богати на лецитин и е добре да включим в менюто си, ако искаме да се отървем от досадния целулит. Яйцата, спанака, марулята, карфиола, соевите продукти, ябълките, портокалите, картофите и шам фъстъкът са все храни, които съдържат в себе си високи количества от това вещество. Полезните мазнини пък са сьомгата, рибата тон, лененото семе, авокадото.

Разбира се, няма как да се храним само с тези продукти, но можем да ги добавим към менюто си и да ограничим останалите по-вредни храни. В същото време, трябва да започнем да пием повече вода и ще забележим за нула време как кожата ни се стяга и възвръща красотата си. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Яна ВОЙНОВАСпазвах тази диета само 5 дни и ефектът ме изумиИскате да изчистите тялото си от токсини и да подсилите имунната си система за предстоящата зима. Ос…Jul 2 2019vsyakajena.com