С двудневна диета се свалят 3 килограма само за уикенд

0
442
мазнините

Килограмите са тема, която вълнува много хора, особено сред по-нежната половина от населението. Особено сега, когато пролетта вече е тук и лятото все повече наближава. Това е моментът, когато повечето от нас излизат от лежерното зимно настроение и започват да се замислят за по-активен живот и влизане в оптимална форма. Проблемът е, че влизането във форма е придружено с някои правила за хранене и тренировки, които изискват време, а повечето от нас са нетърпеливи и искат резултати веднага. Затова и днес ви представяме една двудневна диета, с помощта на която ще можем бързо да свалим 3 килограма само за един уикенд. Идеята на диетата е че през седмицата, когато сме по-натоварени можем да не мислим за режими, а през почивните дни, когато сме по-спокойни и по-свободни, спазваме по-строг режим, за да постигнем резултатите, които искаме. Разбира се, това не значи, че не можем да я правим през седмицата. Ето и менюто, което трябва да спазваме, за да постигнем успех:С нисковъглехидратната диета сваляме килограми без гладОтслабването отново става актуална тема, защото времето започва да се затопля и всеки от нас полека-…Mar 1 2019vsyakajena.com

Събота
Закуската се изразява в две филийки ръжен хляб с 200 грама извара. Към сандвича можем да пием кафе или чай, но в никакъв случай не бива да използваме подсладители. На обяд пък си хапваме питателна и засищаща салата, която се приготвя с 1 авокадо, 1 краставица, половин варен картоф и малко кротони. Дресингът към нея приготвяме с лимонов сок, копър, горчица и пипер. За вечеря си хапваме 100 грама риба на фурна. Към нея можем да си хапнем 200 грама кефир или пък цедено кисело мляко.
Неделя
Закуската в неделя е зелен чай без захар и 2 големи крекера. За обяд пък си хапваме салата, която запичаме на тиган, която се приготвя от 2 големи варени картофа, половин прясно зеле, 1 чаша царевица и половин супена лъжица зехтин. На вечеря ни е позволено 100 грама пилешко филе от гърди, 1 варено яйце и един домат. Към тях можем да си хапнем 200 грама кефир или пък цедено кисело мляко.
Ако съчетаем тази диета с половин час кардио тренировка, резултатите ще бъдат оптимални. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Яна ВОЙНОВАБяла диета – сваляме 5 кг само за 6 дниКрасивата фигура е от огромно значение за всяка една от нас. Едва ли има жена, която не иска да има …Feb 8 2019vsyakajena.com