Ето как се справих с натрупаните килограми след моята бременност

0
1056

Повечето жени са били на диета в даден момент от живота си и това е особено валидно за майките. Независимо дали става въпрос за отслабване след последната бременност или за здравословен пример за вашите деца, всички сме изпитали ада на лишенията. Докато се колебая да сравня етапите на скръбта с тези при диета, аз самата попаднах в подобен емоционален цикъл по времето на най-пресния си опит да се справя с последните натрупани килограми от последната си бременност.Ефективна диета с кисело мляко ще ви помогне да свалите до 6 килограма за седмицаКак да свалите между 4 и 6 кг за една седмица? Като хапвате кисело мляко, при това в неограничени ко…Aug 12 2017vsyakajena.com

В края на краищата, моето бебе е почти на четири години и половина.

Фаза 1: Отричане.
Тази фаза идва внезапно. Съвсем невинно си карате по плана на деня в опита си да се пъхнете в любимите си дънки. Странно! Ципът не иска да се затвори. Може би ако успеете да намушите бедрата, все пак ципът ще победи.
„Хм”, мислите си: „Може би съм ги сушила прекалено дълго.”
Проверявате следващите – същата ситуация. Яростно ги смачквате на топка и ги вкарвате в дъното на гардероба, докато бързо изгълтвате пакетче фини шоколадови бисквити от онези ментовите.
Ще внимавате какво ядете една седмица и за нула време ще се върнете към своето предишно аз.

Фаза 2: Гняв.
След седмица ви просветва, че вие имате близо четиридесет годишен метаболизъм, процесите в тялото ви не са като на двадесет годишна девойка. Неохотно стъпвате на кантара. Слизате от него и го занасяте в мазето. След това го удряте, за да сте сигурна, че сте го зашеметили и че гадината няма да посмее отново да покаже същите числа.
Връщате се в апартамента и точно тогава виждате с периферното си зрение съпруга си, а това ви подсеща, че преди седмица той е започнал диета и вече се е освободил от цели пет-шест килограма. Насочвате се след него, здраво стискайки зъби.

Фаза 3 – Пазарлък.
Започвате с разумни размишления по темата. Не може да е толкова зле, нали? Колко време сте носили този клин за йога? Заклевате се, че се издокарахте последния път, когато излизахте с приятелки, преди две седмици. Момент, момент, бяхте със същите тези модерни панталони. Без значение, че току-що бяхте родили бебето си. А кой пък става на две години следващия месец?!

Фаза 4 – Въздишки.
Този етап включва само въздишки – колкото побере пространството.

Фаза 5 – Депресия.
Това е фазата, в която самосъжалението преминава на ново ниво.
Ридаете пред салатата ви, полята с лимонов сок и посолена със сълзите ви. Мрачното настроение се е вкопчило във вас като прилепналите дънки преди бременността.

Фаза 6 – Въздишки.
Още повече въздишки.

Фаза 7 – Приемане.
След всички викове и плач, молби и въздишки, накрая стигате до извода: време е. Сама сте си виновна… в интерес на истината, вие доведохте слабата личност до този дебел свят, както и закуските от съседната пекарна (но се съмнявате, че те някога ще си признаят вината).
Време е да вдигнете големите си гащи и да отслабнете. Утре е денят. Със сигурност започвате от утре. Момент, нека да е от понеделник. Кой започва диета в петък?5 храни за по-добро настроениеВсички сме чували за шоколада и неговите вълшебни свойства. Те се дължат не само на приятния какаов …Sep 11 2017vsyakajena.com