Открих тази диета и забравих за излишните килограми само за седмица и то без глад! Страхотна е

0
430

Всяка от нас има периоди, в които е по-вталена и стегната и периоди, когато натрупваме, волно или неволно, някой друг излишен килограм. И когато това се случи започваме да търсим най-лесния, бърз и ефективен начин да се върнем към добрата си фигура. Често пъти обаче, да си признаем, не ни се занимава с постоянни упражнения и тренировки във фитнеса. И в тези моменти се обръщаме към диетите. Диетите не са лош вариант, защото ни карат да разнообразим менюто си, но в същото време могат да се окажат и нож с две остриета, заради прословутия си йо-йо ефект. За да не се получава той е много важно каква точно е диетата и също така след края й да се захраним постепенно, а не да се нахвърляме към обичайното си меню без да се съобразим с факта, че организмът ни е бил на друг режим. Днес ви представяме една диета, която на пръв поглед изглежда тежка, но всъщност това далеч не е така, защото менюто е изключително хранително и засищащо.Правих тази детокс диета само 3 дни и тялото ми е като ново! Опитайте я и подсилете организма си за есентаС променливите температури през есента, доста често страдаме от грип и настинки, организмът ни се шо…Oct 27 2018vsyakajena.com

И така, тази диета продължава само седмица, а ефектът от нея е видим и мигновен. Ето и какво трябва да бъде менюто ни за тези 7 дни, ако искаме да постигнем желания ефект.
Понеделник
За закуска си хапваме 2 портокала, 2 рохки яйца и чаша обезмаслено мляко. На обяд хапваме чаша кисело мляко и 300 грама варени пилешки гърди, а за вечеря: 200 грама варени пилешки гърди, 1 варено яйце и 1 портокал.
Вторник
За закуска са предвидени 2 рохки яйца и чаша вода с лимон. За обяд пък ни се полага 200 грама задушена риба и 1 грейпфрут, а вечерта хапваме 3 твърдо сварени яйца.
Сряда
Сутринта хапваме 2 рохки яйца и чаша портокалов сок. За обяд 200 грама задушено или варено говеждо със зеленчуци и 1 портокал, а вечерята се състои от 3 твърдо сварени яйца.
Четвъртък
За закуска си приготвяме омлет от 3 яйца и зеленолистни зеленчуци и едно кафе с мляко. Обядът се състои от 200 грама варено говеждо и 1 портокал, а вечерята е 1 твърдо сварено яйце и 2 портокала.

Петък
Сутринта си хапваме 2 твърдо сварени яйца и салатка от моркови със сметана. За обяд са предвидени 2 сурови моркова и 1 портокал, а на вечеря можем да си позволим 200 грама задушена риба и 1 твърдо сварено яйце.
Събота
Закуската е чаша кисело мляко и 1 портокал, обядът – 200 грама говеждо месо, 1 ябълка и половин портокал. Вечерята пък се състои от чаша вода.
Неделя
Последният ден от диетата започваме с 2 рохки яйца и половин портокал. На обяд си хапваме 200 грама варено говеждо, 1 ябълка и половин портокал, а за вечеря хапваме чаша кефир.
Важно е да приемаме много вода по време на диетата, за да има баланс в организма ни. Можем да овкусяваме ястията си с най-разнообразни подправки. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар.
Яна ВОЙНОВАИскате да свалите килограми бързо и без усилия? Опитайте тази диета с кисело мляко и ще останете изумени от ефектаЧесто в живота ни се случва така, че без да се усетим и без да правим кой знае какви промени в хране…Oct 21 2018vsyakajena.com