Тази диета с кисело мляко преобразява тялото

хранителни режими

Факт е, че съществуват най-различни видове диети и хранителни режими. И освен това е факт, че всяка от нас иска да изглежда неизменно много добре. Специалистите в тази област се стараят да изготвят персонални диети в зависимост от самите нас – килограми, ръст, кръвна група, килограми, които е необходимо да свалим и много други показатели, които при всеки един човек са индивидуални. А замисляли ли сте се, колко би било хубаво, ако имаше диета в зависимост от това какво обичаме да хапваме? Трудно, но не е никак невъзможно.

Днес ще ви представим точно такава диета, която е за всички любители на мляко и млечни продукти! Дори няма да разберете, че спазвате някакъв режим, защото ще си хапвате неща, които са ви наистина вкусни и не можете без тях.Диетата трябва да бъде съобразена с нашата фигура. Ето коя е най-подходящата според типа на тялото ниДиетата е хранителен режим, до който всяка жена е прибягвала като метод за сваляне на тези досадни и…Dec 12 2018vsyakajena.com

Според диетолозите, млечните продукти са едни от най-важните за нашия организъм. Те са изключително богати на протеини и много разнообразни микроелементи, от които тялото ни се нуждае, за да функционира нормално. Със сигурност е много важно да ги консумираме, а когато има специално създадена диета, която се базира на млечни продукти, със сигурност това ще бъде много по-лесно. С нея не само ще свалим излишните килограми, но и ще успеем да пречистим организма си от тоскини и вредни вещества, които иначе трудно бихме изхвърляли от тялото си. Важно е да знаем, че млякото и продуктите, които се правят от него добре задоволяват чувството на глад, но тази диета е подходяща за кратоксрочен период – например за не повече от една седмица.

Ето какво представлява тя:

На първо място трябва да разделим храненията и да ги направим около пет-шест за деня – трябва да се храним на два часа и половина. Закуската трябва да включва: половин литър топла вода, 100 грама извара или кисело мляко, чай/кафе и една ябълка. Втора закуска: 30 грама кашкавал или сирене и една бутилка минерална вода.

Обяд: половин кофичка кисело мляко, едно варено яйце. Междинно хранене: банан или морков с чаша зелен чай.

Вечеря: кисело мляко и някакъв плод по желание. Един час преди лягане изпиваме една чаша топло мляко. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар.
Препоръчаха ми тази диета, която се нарича 5:2 и откакто я спазвам направо преобразих тялото си! Ефектът е уникаленИзлишните килограми определено са проблем за всички. Всеки търси най-подходящите начини за себе си, …Nov 29 2018vsyakajena.com