Лятото свърши, пък килограмите все същите. Ето перфектната диета, с която отново ще сте във форма!

0
916

Идва есента и кога, ако не сега, да се подложим на хранителен режим, който успешно да се погрижи за редуцирането на онези няколко килограма, с които не можем да се справим и ни делят от доброто себеусещане. Топлият сезон е изключително подходящ за започването на диета – едно, че заради високите температьури не сме чак толкова гладни, топим повече мазнини и второ като цяло не консумираме прекалено калорични храни, защото тях сме оставили основно за зимата. Важно е да не забравяме и свежите плодове и зеленчуци, от чието витаминозно наличие можем да се възползваме оптимално точно сега.
„Закуската си изяж сам, обяда раздели с другаря си, вечерята дай на врага си.“Ефективна диета с кисело мляко ще ви помогне да свалите до 6 килограма за седмицаКак да свалите между 4 и 6 кг за една седмица? Като хапвате кисело мляко, при това в неограничени ко…Aug 12 2017vsyakajena.com

Сигурно сте чували тази поговорка и сега е моментът да ви кажем, че определено има много истина в нея. Затова винаги започвайте деня си с обилна закуска, богата да протеини и въглехидрати. Ето няколко варианта:
1. Овесени ядки с прясно мляко (може и ядково), 2 белтъка и половин плод по избор
2. 2 преперени пълнозърнести филийки с 2 белтъка и лъжичка мед
3. Половин кофичка кисело мляко с пълнозърнести бисквити и варено яйце
Междинните хранения са изключително важни, затова между 10 и 12 часа задължително се подкрепете с плод по избор. За обяда заложете на повече протеини, но в никакъв случай не превръщайте храненето в броене на калории – просто се наслаждавайте, защото това също е част от така търсения баланс в организма.
Примерното меню за обяд може да включва:
1. Пилешка пържола с ггарнитура от зелена салата или печени картофи
2. Риба на скара със зелена салата или ориз
3. Телешка пържола със задушени зеленчуци
Следобед отново е добре да се подкрепите с малка закуска като плод или половин кофичка кисело мляко. Когато дойде време за вечеря, заложете на нещо леко и с възможно най-малко въглехидрати. Това например може да включва следното: печена риба, печено телешко или пилешко по избор с гарнитура от свежа салата. Точно преди лягане можете да изпиете чаша прясно мляко с мед или да изядете 1-2 белтъка, които не само ще спомогнат за добрия ви сън, но и ще ускорят перисталтиката през нощта.
При всеки хранителен режим е важно и количеството изпивани течности. Особено през лятото. Така че смело може да замените едно от междинните хранения с фреш по избор. А за най-смелите – заменете кафето, сутрин и следобед, с комбинация от ободрителни чайове – зелен, с джиндифил, жен шен или жасмин.Седемте фази за освобождаване от натрупаните килограми по време на бременносттаПовечето жени са били на диета в даден момент от живота си и това е особено валидно за майките. Неза…Sep 9 2017vsyakajena.com