Искате да свалите килограми бързо и без усилия? Опитайте тази диета с кисело мляко и ще останете изумени от ефекта

0
345

Често в живота ни се случва така, че без да се усетим и без да правим кой знае какви промени в храненето си, се оказва, че сме качили няколко килограма. Това не само ни изненадва, но и ни дразни, особено ако ни предстои повод, за който искаме да изглеждаме безупречно. Именно затова и в такива случаи най-често прибягваме към диетите. Диетата, която ви представяме днес ще ни помогне да се отървем от цели 4 килограма само за три дни. При това тази диета се основава на нещо, което повечето от нас обичат така или иначе – киселото мляко. Друга полза от тази диета е факта, че наред със свалените килограми, тялото ни ще се отърве и от множество токсини, които са се натрупали. Въобще, тази диета е като златна мина. Ето и какво точно представлява тя. На първо място трябва да се отбележи, че менюто на диетата не е случайно и ако искаме да постигнем запланувания ефект, трябва да се придържаме стриктно към него. И така, ето и самото меню. Първият ден за закуска трябва да хапнем плодове или кисело мляко с овесени ядки по избор. За обяд хапваме задушени със зехтин зеленчуци, които съчетаваме с варен ориз. Важно е да не подправяме ястието с друго, освен с малко сол и черен пипер. За десерт пък си хапваме едно плодово кисело мляко. Вечерята се състои от салата. За да си я приготвим ни трябва един морков, една ябълка и 50 грама шунка. Овкусяваме с малко зехтин и смесваме с нискомаслено кисело мляко.Баба ми каза за тази лесна диета и килограмите стремглаво тръгнаха надолу, без гладБабите ни познаваха много рецепти за красота и знаеха как да изглеждат добре. Всичко, което беше в х…Oct 1 2018vsyakajena.com

Вторият ден започва със салатка от краставици и кисело мляко. На обяд пък хапваме печено със зехтин пилешко, овкусено с черен пипер и сол. Добавяме гъби, една чушка и един домат за гарнитура. Щом ястието ни е готово, към него добавяме кисело мляко и сме готови. На вечеря хапваме две чаши кисело мляко с няколко горски плода.
Последният ден от диетата започваме със смес от кисело мляко, сирене, една ябълка и малко канела. На обяд хапваме 150 грама печено филе от мерлуза и към нея си правим салата от кисело мляко, нарязана краставица и малко горчица. На вечеря хапваме 100 грама паста, добавяме към нея една чушка и едно варено яйце. Добавяме и кисело мляко и сме готови.
С тези лесни за приготвяне ястия само за 3 дни ще свалим цели 4 килограма. Невероятно, нали? Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар.
Яна ВОЙНОВАТази противовъзпалителна диета ще ни помогне да сме здрави и да удължим живота сиНово проучване показа, че диета, богата на плодове, зеленчуци, хляб с пълнозърнести храни, ядки, зех…Oct 1 2018vsyakajena.com