Излишните килограми ще се стопят и от корема няма да остане и следа, ако хапвате тези неща след 18 часа

0
368

Общото правило „Ако искате да отслабнете не хапвайте нищо е след 18:00 часа“ е мит. В действителност, има продукти, които не само може, но и абсолютно трябва да ядете през нощта, за да отслабнете. Основният принцип, който трябва да ръководи всички дами, които искат да отслабват, е че не трябва да се гладува, съобщават от jenata.blitz.bg. Тялото ни реагира наистина много болезнено на глада. То възприема липсата на достатъчно хранителни вещества като истинско бедствие. Когато умирате от глад, то минава в режим на икономия на енергия и вместо да изразходва калории, започва да ги съхранява. Не сте яли нищо след 18 часа и в полунощ вече умирате от глад и се въртите в леглото, без да можете да заспите? Бъдете сигурни, че тялото ви ще задели всичко, което хапнете на сутринта, за да се предпази от нова подобна ваша маневра. Е, в следващите редове ще разберете какво може да хапвате и даже е задължително да го консумирате вечер, за да кажете сбогом на излишните килограми и коремчето.
1. Продукти от кисело мляко. Кефирът, киселото мляко и изварата са всички източници на лек протеин, който е добре абсорбиран, не претоварва тялото и не се отлага под формата на излишната мазнина. Основното правило – всички тези продукти трябва да бъдат неподсладени! Максимално количество – 200 грама.
2. Мляко. Топлото мляко преди лягане е класика на жанра. То съдържа не само протеин, но и триптофан, а аминокиселината успокоява и причинява сънливост. А колкото по-здрав, хубав и дълъг е сънят ви, толкова по-малко вероятно е на следващия ден да искате да хапвате сладко и мазно, за да си набавите достатъчно енергия. С тази протеинова диета влязох във форма само за 2 седмици. Отслабването е трайно и бързоПротеиновата диета си има своите предимства и недостатъци. С нея много бързо се свалят килограми, но…Sep 7 2018vsyakajena.com

3. Яйца. Това също е източник на полезен протеин. Най-добрият вариант – 2 твърдо сварени яйца или омлет от две яйца, приготвени с домати и спанак.
4. Птиче месо. Месото от пилешко или пуешко без кожа ще поддържа метаболизма на добро ниво и не ви пречи да получите достатъчно сън през нощта. Той е източник на витамини А, Е, В и комплекс от минерали. На практика няма въглехидрати в птичето месо, така че не може да се страхувате за фигурата си. Идеалната порция е 100-150 грама пилешки гърди (на пара или варени) + като много пресни зеленчуци.
5. Бяла риба. При рибите има много полезен протеин. За късна вечеря изберете нискомаслени сортове – треска, щука, мерлуза.
6. Задушени зеленчуци. След топлинна обработка, влакното от зеленчуци е по-лесно смилаемо. Зеленчуците за вечеря могат да бъдат сварени, изцедени или готвени в мултифарк. Те са перфектно смилаеми и ще премахнат токсините от червата. Основното правило е да се готви без мазнина и с възможно най-малко сол.
7. Плодове. В една чаша от ягоди или боровинки представлява не повече от 70 калории. И влакната и пектинът също ще стимулират работата на червата. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар.Топ диетолог отсече: Яжте вечер, за да активирате „нощното“ отслабванеСлед 18 ч. вечерта може и трябва да се храните, важно е да подберете „вечерните” продукти! Това твър…Sep 4 2018vsyakajena.com