Ефективна диета с кисело мляко ще ви помогне да свалите до 6 килограма за седмица

0
2046

Как да свалите между 4 и 6 кг за една седмица? Като хапвате кисело мляко, при това в неограничени количества. Уловката обаче е, че трябва да контролирате количеството на останалите храни, които консумирате.
Въпреки това тази диета е лесна за изпълнение, защото не изисква много и скъпи храни, както и не включва сложни комбинации за различните хранения през деня. А киселото мляко, с което можем да се засищаме, премахва и чувството на глад, което съпътства повечето режими за отслабване.
Киселото мляко оказва благоприятно въздействие върху чревната флора.Лятото свърши, пък килограмите все същите. Ето перфектната диета, с която отново ще сте във форма!Идва есента и кога, ако не сега, да се подложим на хранителен режим, който успешно да се погрижи за …Jul 28 2017vsyakajena.com

Според диетолозите обаче, за организма ви не е полезно честото прилагане на този хранителен режим и е добре да има поне два-три месеца разстояние между диетите.
От първия до третия ден на диетата трябва да се храните с варени ориз и картофи, а единствената напитка, освен вода, разбира се, която е позволена, е бяло вино, но не повече от чаша на хранене. Всякакъв друг алкохол и газирани напитки са строго забранени.
От четвъртия до шестия ден можете да хапвате варено или печено пилешко филе, което да гарнирате със свежи зеленчуци. Този път обаче никакъв алкохол не е ползволен.
Седмият ден от диетата е изцяло плодов. Освен киселото мляко, което можете да си хапвате по всяко време, през целия ден е позволено да консумирате само плодове, но без банани и грозде. За щастие, можете да разнообразите вкусовете с една чаша вино, но не повече за целия ден.
След като приключите диетата, започнете бавно захранване. През въпросната седмица можете да пиете кафе и чай, но само по една чаша дневно.
Важно е да ви предупредим, че първите два дни ще ви бъде трудно да свикнете, но след това организмът сам ще се настрои към новия режим. Имайте предвид, че дори и да не целите отслабване, подобна диета може да ви бъде от полза, за да изчистите с помощта на киселото мляко всички вредни за организма ви токсини.
Сред другите позитиви на киселото мляко е, че млечната киселина в него поддържа зъбите ви здрави, намалява симптомите на алергия, съдържа полезни въглехидрати, протеини и витамини от група В, спомага за предотвратяване на гъбични инфекции, намалява риска от високо кръвно налягане и дори има противоракови свойства.Седемте фази за освобождаване от натрупаните килограми по време на бременносттаПовечето жени са били на диета в даден момент от живота си и това е особено валидно за майките. Неза…Sep 9 2017vsyakajena.com