Диета за 5 дни стопява 5 килограма – ефектът е поразителен

0
236
диета

Лятото вече е тук и всяка от нас се старае по всякакъв начин да свали онези последни няколко килограма, които пречат на добрата ни фигура. Проблемът е, че често не намираме ефективна диета, която да дава резултати, при това за няколко дни. Днес ще ви представим един лесен и бърз режим, с който ще успеем да влезем във форма само за 5 дни. Преди да преминем към менюто му, е важно да се отбележи, че пиенето на много вода е задължително, тъй като в тази диета се включват трици и трябва да хидратираме организма си достатъчно. Всяка сутрин на гладно изпиваме една чаша вода със сока на един лимон. Ето и какво е менюто за всеки ден от режима:

Ден 1
Закусваме с 2 яйца и 200 грама кисело мляко от 1 %, с 1 чаена лъжичка овесени трици. 40 минути след закуската изпиваме един чай или едно кафе без подсладители. За обяд са предвидени 200 грама зелена салата и зеленчуци, 150 грама варено пилешко филе и филийка пълнозърнест хляб. На вечеря пък хапваме 350 грама супа от моркови и пийваме чаша чай без захар.

Ден 2
Закуската се състои от 100 грама извара с 5 % мазнина, с малко нарязан копър в нея и половин чушка. Изпиваме един зелен чай без захар. За обяд си хапваме 350 грама сметана от моркови с 50 грама варени пилешки гърди. На вечеря си правим салата от авокадо, зеленчуци и 100 грама царевица от консерва. Дресингът за салатата е от лимонов сок и зехтин. Хапваме две филийки хляб от овесени трици.Протеинова диета – новият хит в отслабванетоЧовешкото тяло има нужда от различни видове вещества, за да може да функционира нормално. Мазнини, в…Jun 7 2019vsyakajena.com

Ден 3
Закуската се състои от 200 грама овесена каша с вода, към която прибавяме малко сушени кайсии, сини сливи и стафиди. Изпиваме и един зелен чай без захар. Обядът ни е 1 задушена тиквичка и 200 грама задушена морска риба. На вечеря хапваме салата с половин авокадо, царевица от консерва и зеленчуци, подправена с лимонов сок и зехтин. Хапваме и две филийки хляб от овесени трици.

Ден 4
Закуската е 2 яйца и 200 грама кисело мляко от 1 %, с 1 чаена лъжичка овесени трици. 40 минути след закуската изпиваме един чай или едно кафе без подсладители. Обядът ни е 1 задушена тиквичка и 200 грама задушена морска риба. За вечеря си правим 250 грама салата от корен от целина, моркови и ябълки, която подправяме с лимон и зехтин. Хапваме и 2 филийки пълнозърнест хляб.

Ден 5
Закуската се състои от 100 грама извара с 5 % мазнина, с малко нарязан копър в нея и половин чушка. Изпиваме един зелен чай без захар. За обяд правим 250 грама салата от корен от целина, моркови и ябълки, както и маруля, която подправяме с лимон и зехтин. Вечерта хапваме 200 грама зелена салата със зеленчуци, 20 грама твърдо сирене и 1 филия хляб от овесени трици. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Яна ВОЙНОВАСредиземноморската диета – новият хит в отслабванетоДиетата често се свързва с редица ограничения и в съзнанието на много хора представлява един мъчител…May 7 2019vsyakajena.com