Диетата „Японско чудо“ смъква 8 килограма за 2 седмици

0
648
Японско чудо

Лятото все повече наближава и всеки човек полека-лека излиза от зимното настроение и започва да мисли за по-активен начин на живот, повече движение и сваляне на няколкото килограми, които сме качили през зимата. Често в такива моменти прибягваме и към диетите, защото те са лесен начин да постигнем резултатите, които искаме, бързо и без много усилия. Проблемът е, че повечето диети са краткотрайни и само седмици след тях килограмите се връщат.

Именно тук диетата „Японско чудо“ се различава от другите хранителни режими. Идеята е, че диетата трябва да се спазва точно, а след това килограмите се запазват за поне 3 години. Диетата „Японско чудо“ е по-тежка в началото, тъй като промяната в храненето е значителна, но за сметка на това се залага на месо и яйца, които са много хранителни и компенсират липсата на разнообразие в храненето. Освен това е важно да не приемаме алкохол, зарах и сол по време на диетата.Супер скоростно отслабване с диета 159 билкиХубавата фигура е от изключителна важност за всяка една жена и нито една от нас не може да го отрече…Apr 1 2019vsyakajena.com

И така, ето какво трябва да е менюто ни, за да постигнем резултатите. Менюто е за седем дни, като втората седмица повтаряме менюто в същата последователност. Закуската всеки ден е чисто кафе без подсладители или мляко или чай, отново без захар. Само вторият ден можем към напитката да си хапнем един сухар. Първият ден на обяд си хапваме две твърдо сварени яйца, а на вечеря едно парче месо до 200 грама с леко овкусена салата. Вторият ден обядът е 2 твърдо сварени яйца, а вечерята е парче шунка, салата и 1 чаена чаша кисело мляко.

Менюто за третия ден включва обяд от зеленчуци и плодове и вечеря от 2 твърдо сварени яйца. Четвъртият ден на обяд хапваме 2 твърдо сварени яйца и сок от моркови, а вечерта отново 2 яйца, парче шунка и салата. Петият ден хапваме само на обяд печена риба и 1 домат. Шестият ден на обяд хапваме 2 големи парчета пилешко месо, а на вечеря 2 твърдо сварени яйца и 1 морков. Последният ден на обяд хапваме парче месо до 200 грама и плод, а на вечеря – каквото ни се хапва. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Яна ВОЙНОВАС двудневна диета се свалят 3 килограма само за уикендКилограмите са тема, която вълнува много хора, особено сред по-нежната половина от населението. Особ…Mar 27 2019vsyakajena.com