Как най-бързо да изгорим излишните мазнини

0
172
излишните мазнини

Борбата с излишните мазнини е позната на всеки от нас. Разбира се, някои хора се справят по-бързо и лесно с този проблем, докато други имат постоянни трудности и накрая изпадат в отчаяние. Затова и днес ще ви представим как бързо и лесно можем да се отървем от тях.

Всички знаем, че за бързото горене на мазнините, най-важният фактор е постигането на балансирано и добре разпределено хранене, предават от actualno.com. Въпреки това обаче, тук ще ви дадем няколко прости съвета, към които, ако се придържате, ще започнете да горите мазнините по-бързо. Как да отслабнем Закуската е най-важното хранене за деня. Поради тази причина не бива да го пропускате, а и освен това именно закуската стартира обмяната на веществата в организма.

Натоварвайте мускулите си като се разхождате или правите упражнения. Ако например правите 5 минути упражнения с гирички, ще изгорите 3 калории. Ако имате домашен любимец, куче например, 15 минутната разходка с него ще ви помогне да изгорите 60 калории. Хранете се по-често, но по малко. Ако се придържате към дневната доза калории, не само че няма да напълнеете, но и ще имате нужната за организма Ви енергия, през целия ден. Ограничете мазнините – организмът изгаря повече калории, когато преработва въглехидратите, отколкото при преработката на мазнини.

Когато разговаряте, било то по телефона или лично с някого, стойте прави. Това допълнително ще изгори няколко калории. Движете се винаги, когато имате възможност. Ако работите седнали в офис, ставайте, разхождайте се, използвайте стълбите вместо асансьора, обядвайте навън, а не в офиса. Всичко това също допринася за по-бързото изгаряне на мазнините. Танцувайте, тъй като при движението в ритъма на музиката се изгарят почти толкова калории, колкото и при повечето физически упражнения. Ако нямате цветя, засадете си. 40 минутната работа около цветята спомага за изгарянето на 200 калории.

Не гладувайте – при недостиг на калории организмът ви реагира със забавяне обмяната на веществата. За поддържането на обмяна на веществата в нормални темпове, мъжете трябва да приемат 1600-2000 калории дневно, а жените от 1200 до 1600. Не падайте под тези граници. Вероятно обичате да четете книга, или да гледате телевизия, докато сте се изтегнали на дивана и си почивате. Ако обаче правите това в изправено седнало положение, ще изгорите с 5 % повече калории. Може да седнете във фотьойла, което хем ще Ви е приятно, хем и полезно. Когато разполагате дори с 5 минути свободно време, използвайте ги пълноценно – станете, разходете се или направете няколко прости упражнения за раздвижване.

Няколко, на пръв поглед прости и лесни стъпки, които обаче са неизменен помощник в бързото изгаряне на мазнини. Придържайки се към тези съвети, Вие със сигурност ще ускорите горенето на мазнините във Вашето тяло. За бързото горене на мазнините най-важни са балансираното хранене и движението. Заседналият начин на живот на повечето от нас, води до натрупване на излишни килограми. Ако ние сами не променим това и не си помогнем, няма кой да го стори за нас. Ето защо трябва да превърнете стъпките, които описах по-горе в навици и така ще постигнете бързо изгаряне на мазнините, както и ще поддържате тялото си в перфектната форма.

Бързото горене на мазнините не е недостижима цел, важно е само да постигнете балансирано, разнообразно и здравословно хранене, и да го съчетаете с малко повече движение и нещата ще се наредят от само себе си. Резултатът няма да е светкавичен, и за това не бива да се отказвате, ако вече една седмица се храните балансирано и се движите максимално много, а резултат още няма. Бъдете търпеливи и постоянни. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!

Вижте още:Чудотворна напитка гори мазнините и прави кожата блестящаСупер лесен начин да изгорим мазнините около корема и бедратаГоляма часто от жените качват килограми на едни и същи места – около корема и бедрата. И като цяло т…Apr 4 2019vsyakajena.com

loading...