15 храни, с които отслабването е бързо и лесно (Част 1)

0
388
храни

Храната е едно от нещата, които са сред най-важните елементи от живота ни. Каквото и да правим, режимът ни на хранене е много важен за начина, по който ще функционира организма ни и външния ни вид. Ако искаме да бъдем в най-добрата си форма и да изглеждаме добре, първото нещо, на което трябва да обърнем внимание е храната и продуктите, които консумираме. Разбира се, всеки човек определя с какво се храни спрямо вкусовете и предпочитанията си, но така или иначе, трябва да сме информирани за онези храни, които могат да ни помогнат в отслабването, защото така ще можем да направим избора на продукти по-лесно и той ще даде желания ефект. Днес ви представяме 15 храни, с помощта на които отслабването е като детска игра. Тайната се крие в това, че те съдържат малко въглехидрати, а в същото време са питателни и богати на хранителни вещества, необходими за организма ни. Ето кои са те:
1. Тиквички
Предимството на тиквичките е, че те могат да бъдат използвани както за основно ястие, така и за различни гарнитури, предястия и дори салата, което ги прави много подходящи за всички хора, включително тези, които нямат много свободно време за готвене.Учените сложиха край на спекулациите: Това е най-полезната храна за всеки от насИма много продукти и ястия, които се водят здравословни и безспорно те имат много качества и съдържа…Jan 13 2019vsyakajena.com

2. Карфиол
Карфиолът има много малко калории, а освен това той може да бъде приготвен така, че да замести всички тестени продукти от диетата ни. Пюрето от карфиол е прекрасен вариант за гарнитура, а ако искаме да го направим на основно, просто трябва да го сготвим на пара.
3. Листа от цвекло
Зеленчуците винаги са добра идея, когато искаме да отслабнем, а конкретно листата от цвекло са много подходящи, защото са богати на калий и в същото време имат много малко въглехидрати, което ги прави много диетични и полезни.
4. Гъби
Гъбите не само са много вкусни, но отново могат да ни служат както за гарнитура, така и за салата. Можем спокойно да ги слагаме в различни ястия, като те не само ще обогатят вкуса им, но и ще ни спестят доста калории от други продукти, които бихме ползвали на тяхно място.
5. Целина
Целината е прекрасен продукт, който можем да хапваме в различни комбинации като салата, например. Тя е пълна с витамини, които помагат на организма ни да функционира нормално, като в същото време ни спестява всички калории, които ни карат да трупаме излишни килограми.

6. Спагети от тиква
Спагетите от тиква са идеален заместител на оригиналните такива. Това, което трябва да направим, за да си ги приготвим, е да нарежем една тиква на ивици и да ги сготвим за десетина минути. Така ще си хапнем нещо полезно, без да имаме усещането, че гладуваме.
7. Кайсии
Кайсиите са един от плодовете, които са много подходящи за хора, които искат да се хранят здравословно и да отслабват, без да полагат кой знае какви усилия. Те ни дават полезни витамини и ни засищат, без да са твърде калорични и да ни се лепят.
8. Чери домати
Доматите са много вкусен продукт, но ако искаме да отслабнем бързо и лесно, е по-добре да заложим на чери сортовете. Причината за това е, че в тях има много антиоксиданти, които подпомагат организма ни и в същото време имат малко въглехидрати, тоест не водят до образуване на нежелани мазнини. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Следва продължение!
Яна ВОЙНОВАВажно за всяка майка: Специалистите съветват – трябва ли твърдата храна да се дава по-рано на бебетата?Храненето на детето определено е доста деликатна тема, която вълнува всяка една майка. Без изключени…Dec 2 2018vsyakajena.com