Трябва да хапваме тези 5 неща след тренировка

0
228
тренировка

Тренировките може и да не са любимото ни занимание, но е факт, че благодарение на тях постигаме резултатите, които искаме с тялото си. Разбира се, обикновено хората, които тренират, следват определени правила по отношение на храненето. Това е наложително, тъй като организмът започва да се натоварва повече и освен че му е необходима храна, която да му носи всички необходими вещества, тя трябва да е съобразена и с физическите натоварвания и да снабдява организма и с нужната енергия. Затова днес ще ви предложим 5 неща, които е добре да хапваме след тренировка, ако искаме да възстановим силите си и да подпомогнем резултатите си.

1. 2 яйца, половин сладък картоф и 1/4 авокадо
Трябва да сварим яйцата и картофа, а авокадото да нарежем. Смесваме ги и ги подправяме с малко сол и черен пипер. Причината тези продукти да са полезни след тренировка е, че в тях се съдържат протеини и малко въглехидрати, които ще ни помогнат да се възстановим.

2. Половин чаша кисело мляко и шепа пресни плодове по избор
Можем към тях да си добавим и 1-2 чаени лъжички мед, за да подсладим. Този тип закуска е много подходящ, тъй като от една страна няма да ни стане тежко след тренирането, а от друга страна ще сме хапнали нещо здравословно и вкусно. Избягвайте тези неща преди тренировка, за да е успешна тяКогато става въпрос за успешна тренировка, трябва да отчетем няколко фактора. На първо място е дали …Jan 17 2019vsyakajena.com

3. Сандвич с риба тон
Можем да направим мус от авокадо, като за целта намачкваме едно авокадо с малко сок от лайм и черен пипер, намазваме го на филийка и отгоре си слагаме риба тон. Този сандвич е особено питателен, но не съдържа почти никакви въглехидрати.

4. Бананови палачинки
Тук трябва да признаем, че нивото на въглехидрати е по-високо. Това обаче не бива да ни плаши, тъй като след тренировки организмът е отслабен и трябва да се възстанови. Затова те са добра идея, като разбира се не бива да прекаляваме с броя на палачинките.

5. Половин пеперуда пилешки гърди с малка купа салата
Това ястие е особено подходящо, защото е засищащо и леко. Протеините са основната му съставна част, а те дават енергия, без да пълнят организма ни с мазнини и въглехидрати. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Яна ВОЙНОВАОрганизмът ни ще се прероди, ако ядем по два банана дневно – ето какПостоянно слушаме за различни чудотворни медицински продукти, които могат да преобразят тялото ни ил…May 2 2019vsyakajena.com