Това упражнение изгаря повече калории за 10 минути от 30 минути бягане: Перфектно е за всеки (ВИДЕО)

0
233

Не всеки може да прави упражнения редовно. Независимо дали мисълта за джогинг изпълва със страх (страх от кучета, престъпност и т.н.) или страдате от болка в ставите или в коленете, има друг начин да изгорите калории, без да оставяте уюта на дома си. Единственото оборудване, от което се нуждаете за тази тренировка е въже за скачане! Като правите това редовно, можете да получите многобройни предимства, като тренировка за цялото тяло. Скачането на въже не само работи за мускулите на краката, но и за тези на корема, ръцете, краката, гърба и раменете.
Изгаряне на калории
10 минути скачане на въже е равно на половин час джогинг, когато става дума за изгаряне на калории. Подобрявайки сърдечно-съдовата система.Японците са винаги млади, здрави и жизнени. Това упражнение ще ви помогне да бъдете като тяхСигурно знаете, че японската нация е една от най-здравите в света. Японците почти не боледуват от се…Apr 3 2018vsyakajena.com

Подобрява координацията
Разсеяни ли сте? Ако искате да станете по-координирани, трябва да опитате да скачате на въже. Подобрява вашето равновесие, рефлекси и координация.
Това упражнение може да се изпълнява навсякъде, в салона, у дома, на плажа или дори в градината.
Съвети за скачане:
Използвайте правилното въже, с подходящ материал, дължина и дръжки. Най-добрите обувки са без подмртки или опитайте да скачате боси. Главата трябва да бъде цялото време изправена, гледайки напред. Сгънете малко коленете и задръжте лактите близо до тялото. Увийте въжето с китките, а не с ръцете. Дръжките на въжетата трябва да бъдат захванати с пръсти вместо с дланите. Докато скачате, не докосвайте земята с петите, използвайте предната част на краката си. Не скачайте високо, само достатъчно, за да пропуснете въжето под краката ви.
Източник: modernitta.com

Правете това упражнение всеки ден и кажете сбогом на целулита, стреса и разширените вениСтрадате от разширени вени, задържате течности при глезените, имате целулит, или просто мускулите са…Feb 27 2018vsyakajena.com