Това е най-голямата сутрешна грешка, която всички правим и трупаме килограми

0
137
изградени навици сутрин

Всеки от нас си има някакви изградени навици, които следва почти механично всяка сутрин. Рутината, с която започваме деня си е толкова механизирана, че дори не се замисляме за действията си. В същото време обаче, ако нещо попречи да следваме собствените си правила сутрин, имаме усещането, че целият ден е тръгнал лошо. Затова и е трудно да променим дори най-малкия детайл в поведението си сутрин. Но се оказва, че това може и да ни се наложи, ако искаме да сме в оптимална форма, защото има една изключително често срещана грешка, която всички правим, а тя ни кара да надебеляваме.

Повечето от нас започват деня си с кафе и след това не остава време за нищо друго, освен да се облечем и да отидем на работа. И това именно ни е грешката, че пропускаме най-важното – да закусим. Но тук става дума за нормална и питателна закуска, а не да хапнем нещо дребно на път към офиса или на спирката, докато чакаме автобуса. Закуската трябва да бъде обилна, но не тежка, за да има ефект върху тялото ни.Всички правим тези 5 неща сутрин, а те всъщност ни карат да пълнеем. Ето за какво трябва да внимавамеВсеки човек започва своята сутрин по различен начин. Имаме си рутина, която до толкова вече е механи…Nov 29 2018vsyakajena.com

Как да го постигнем ли? Ами просто е. Трябва да наблегнем на неща, които имат хранителни вещества като протеини. Закуската играе роля на стартер за метаболизма ни сутрин. Когато не ядем до обяд, организмът привиква да складира мазнини, защото няма да получи храна. Затова и теглото ни се увеличава, макар че ядем един път по-малко за деня.

Освен това, ако не сме закусили, шансът да прекалим с количеството храна на обяд, е много по-голям, точно за да компенсираме липсата на храна сутринта. Друго важно нещо е да пием вода сутрин, която събужда организма ни допълнително. С тази приятна и лесна промяна, ще видим как бързо и лесно ще влезем във форма!
Да пиете вода с лимон сутрин за тонус е чудесно, но не допускайте тази масова грешка, която съсипва труда виПиенето на вода с лимон рано сутрин на гладно има своите доказани ползи за здравето. Много хора по с…Sep 11 2018vsyakajena.com

loading...