Тези 5 дейности в офиса ви правят дебели. Ето с какво трябва да спрете веднага

0
326

Работата е първият фактор, който ви кара да пълнеете. Стоенето в офиса особено извън работно време, тандемното хранене с колега, както и всичко онези дребни изкушения, скрити в шкафа до бюрото – те неусетно ви правят дебели. Много често работещите хора трупат неусетно килограми. Всеки един елемент от ежедневието ни може да доведе до покачване на теглото. Работата е сред най-честите виновници това да се случва. Причините работата да ни влияе толкова зле са няколко. Начините, по които тя се меси в начина, по който изглеждаме, са неочаквани. Ето и как точно работният процес влияе пагубно на фигурата ни.
1. Правите компания на колега в обяда
Време е за обяд и колегите са гладни. Дори вие самите да не изпитвате глад, похапвате с тях за компания. Изкушенията са навсякъде – първо, второ, трето, та и десерт. А това неминуемо води до покачване на килограмите.Кетогенната диета дава по-добри резултати от физическите упражненияКим Кардашиян смъкна с нея цели 60 кг, вие също можете!
Неотдавнашно проучване, проведено от много а…
Jul 11 2018vsyakajena.com

2. Оставате след работно време
Това е вредно за вас по много начини. Освен че не ви остава време за упражнения, страда и самото тяло. Хормоните на стреса се повишават, а това води до трупане на мастна тъкан. След като се приберете пък, е много по-вероятно да преядете, защото ще сте още по-преуморени.
3. Стрес на работа и крайни срокове
Напрежението е пръв приятел на излишните килограми. В много професии стресът е част от ежедневието. Работниците гонят крайни срокове и цели, а това води до покачване на теглото, а понякога и до появата на животозастрашаващи заболявания.
4. Несъзнателно ядене
Ако попаднете в капана му, скоро ще започнете да качвате скоростно. Когато се храним, докато работим зад бюрото, мозъкът е ангажиран с други неща. Така неусетно похапваме повече от необходимото и често надхвърляме ежедневния прием на калории многократно. Зад бюрото обикновено се похапват мазни и вредни храни като солети, сладки, чипс и други – все врагове на фигурата ви.
5. Осветление и температура в офиса
Колкото по-слабо осветено е мястото, толкова по-гладни сте. Колкото повече се взирате в екрана, толкова повече огладнявате. Същото е и с температурата – ако е ниска, сте гладни.
Източник: ezine.bgДатската диета громи килограми наред! Ако не сте чували за нея, ето какво трябва да знаетеИскате да се отървете бързо от излишните килограми? Ето как да го направите само за 13 дни.
Датската…
Jun 21 2018vsyakajena.com