Тези три упражнения за дупе правят чудеса (Снимки)

0
465
упражнения

Всяка жена се стреми по някакъв начин да поддържа фигурата си такава, каквато я харесва. Факт е, че в медийното пространство еталонът за женска красота е непостижим за много жени, но това далеч не значи, че те не изглеждат много добре, напротив. Едно от основните неща, когато става въпрос за красота е да сме във формата, в която ние самите се харесваме. Когато ние излъчваме самоувереност, останалите хора също ни харесват такива, каквито сме. По тази причина много дами искат да правят различни упражнения за различните части от тялото, които искат да подобрят. Проблемът е, че ежедневието ни е толкова забързано, че рядко имаме време да отидем на фитнес или да спортуваме активно навън и това ни спира да тренираме въобще. А не е нужно да е така, защото вече има много начини, по които можем да направим пълноценна тренировка вкъщи. Днес ви представяме три упражнения за дупе, с които не само ще постигнете чудесни и бързи резултати, но и не се изисква почти никаква подготовка. Единственият уред, от който се нуждаем са две гирички и масичка или друга подобна повърхност. Тези упражнения за отслабване за страхотни! Правят се у дома и направо преобразяват тялотоВсяка от нас иска да има страхотно тяло. Това е от огромно значение за самочувствието и самоуверенос…Dec 23 2018vsyakajena.com

Преди да започнете с упражненията е важно да настроите таймер на 5 минути. Важно е да правим упражненията без прекъсвания между тях, за да постигнем желаните резултати. Когато направим и трите упражнения, почиваме 1 минута, след което повтаряме цикъла, но максимум до 6 пъти.
На снимката отдолу се вижда първото упражнение. То се нарича български клек и за него ни е необходима масичка, пейка или диван, на който да подпрем единия си крак. От тази поза правим клекове. Правим 10-12 клека за всеки крак.

Второто упражнение е вдигане на краката от опора. Правим по 40 повторения с всеки крак.

Последното упражнение е мост на един крак. Когато сме в това положение, както е показано на снимката, вдигаме и спускаме крака си, като не бива да докосваме пода. Правим 8 повторения с всеки крак.

Яна ВОЙНОВА8 елементарни упражнения на академик Норбеков за подобряване на зрениетоНяма нищо по-важно от зрението, то е прозорецът ни към света, в който живеем! То е незаменимо, но ко…Nov 19 2018vsyakajena.com