Тези съвети са безценни: Кажете „сбогом“ на големия корем без усилия и диети. Ето как

0
342

Тънката талия и стегнат корем – можете да го имате на всяка възраст. И ако смятате, че това трябва да седне благодарение на строга диета и жестоки упражнения във фитнеса, е имаме добра новина за вас: има 5 прости правила, с които ще свалите напълно коремчето и мазнинките около талията си, съобщават от jenata.blitz.bg. Не вярвате, е, скоро ще се уверите сами!
Разходка преди закуска
Дори не е нужно да бягате – само една разходка с добро темпо. Добрият резултат се дължи на достатъчното количество слънчева светлина, което получаваме между 8 часа и обяд, значително намалява риска от натрупване на наднормено тегло. Както се потвърждава от резултатите от скорошно проучване, утринната светлина има положителен ефект върху скоростта на обмяната на веществата и помага за изгаряне на мазнините по-активно. Такива разходки значително подобряват здравето на сърцето и намаляват риска от развитие на сърдечен удар.
Закусвайте с храни с високо съдържание на диетични фибри
Идеалният вариант е овесена каша с пресни плодове. Какво е толкова магическо в тази комбинация? Всички продукти съдържат фибри, които могат да помогнат за намаляване на холестерола в кръвта. Канадско проучване установи, че хората, чиито диети са допълнени с фибри, имат по-високи нива на грелин – хормон, който контролира глада.С тези 7 трика коремът ще се стопи за нула време и без особени усилия. Ето какво трябва да направимМазнините върху корема са не само грозни, но и вредни за здравето. Тази мазнина се натрупва и около …Aug 23 2018vsyakajena.com

Яжте червени плодове
Хранителните вещества, наречени флавоноиди, особено антоцианините, са съединения, които дават червен цвят на плода.Те влияят върху активността на гените, отговорни за натрупването на мазнини. Колкото повече червени плодове ядем, толкова по-бързо тялото ни гори мазнини.
Яжте авокадо
Трябва само да включите в ежедневната си диета авокадо, то са в състояние да ви помогне да изгубите около 3 килограма седмично! Авокадото е просто магически продукт. Освен това то предпазва от много сърдечно-съдови заболявания и дори от някои видове рак. Те също така намаляват чувството за глад.
Яжте яйца
Яйцата са един от най-добрите продукти за отслабване и са необходими за тези, които са решили най-накрая да кажат сбогом на „въздушната възглавница“ около корема. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар.Плосък корем: мисията възможна. Ето как да го постигнем бързо и лесноНа всички ни се иска да демонстрираме повече от страхотна фигура, пише modernitta.com. А тя включва …Aug 22 2018vsyakajena.com