Тези 9 начина за отслабване подлудиха всички жени: Ето как да изваем фигурата си без диети и упражнения

0
201

Отслабването за много от нас изглежда като трудоемка и времеемка задача. Често ни се иска просто да си помислим, че сме вталени и това да стане реалност. Но е факт, че повечето от нас свързват отслабването с изтощителни диети, дълги тренировки и постоянни усилия. Разбира се, дали се нуждаем от тези неща зависи най-вече от желаните резултати. Но въпреки това днес ще ви представим 9 начина, по които ще отслабваме без дори да се наложи да стъпим във фитнес залата.
1. Червени чинии
Учените са установили, че хората, които ядат от червени чинии поемат по-малко количество храна от тези, които се хранят от чинии с друг цвят. Причината за това е, че на подсъзнателно ниво, ние свързваме червеното със забрана и инстинктивно се ограничаваме, без да си даваме сметка за това.
2. Тясна и висока чаша
Оказва се, че ако чашата ни е с такава форма, ние пием 25-30 % по-малко. Причината за това е в оптичната илюзия, която тези чаши създават. Така ние се чувстваме сити, а реално сме изпили по-малко количество течност.Тези билки имат страхотен ефект при отслабване. Вижте кои са теБилките са известни със своите лечебни свойства от много, много години насам. Но освен като лек, те …Sep 22 2018vsyakajena.com

3. Нездравословна храна
Това, което се изисква от нас е да я махнем от полезрението си. Когато не виждаме пред очите си висококалоричните храни, организмът ни инстинктивно спира да ги търси. Така че ако в кухнята виждаме плодове и зеленчуци, то ще ни се яде повече това, отколкото ако цялото ни внимание е съсредоточено върху съблазнителната опаковка на шоколад, например.
4. Протеини
Ако включим повече протеини в менюто си, те ще ни засищат за по-дълго време, а съдържанието на калории в тях е по-малко отколкото при въглехидратните храни. Затова е добре да залагаме повече на месото, сиренето, боба, яйцата, рибата.
5. Ментова дъвка
Когато изпитваме лек глад е добре да дъвчем ментова дъвка без захар, за да притъпим апетита си. Така ще предотвратим ситуацията, при която постоянно хапваме нещо, без реална причина за това.
6. Лед
Ако разреждаме напитките си с лед, помагаме на тялото си да гори повече калории. Причината за това е, че тялото ни сгрява всяка храна до телесната температура и колкото повече усилия прави то по време на този процес, толкова повече калории горим.

7. Сън
Според различни проучвания, хората, които спят по-малко от 6 часа на ден се нуждаят от повече калории, за да функционират нормално. Калориите се явяват заместител на липсващата почивка. Затова ако спим повече, то няма да имаме толкова голяма нужда от калорични храни.
8. По-малки дрехи
Мотивацията е много важна, за да постигнем каквото и да било в живота си. Затова е добра идея да си купим дънки или рокля, която е с 1-2 размера по-малка и да я окачим на видно място. Така тя ще ни напомня, че имаме цел с отслабването, а не го правим просто така.
9. Съвместно отслабване
Последният от тези 9 начина е съвместното отслабване. Не само, че това ще ви мотивира повече, но и ще ви кара да сте по-стриктни. Когато правим нещо с любимия или с приятелка, сме по-отговорни към съответната дейност. Същото е и с отслабването. Когато го правим заедно с някой друг, това ни кара да нарушаваме правилата по-рядко и съответно постигаме резултати по-бързо и лесно.
Яна ВОЙНОВАОтслабването без усилия е съвсем възможно: Само започнете да хапвате тези храниЛятото вече свърши и на дневен ред идва грижата за здравето. Въпреки че плажът и морето са далеч от …Oct 5 2018vsyakajena.com