С тези 7 трика коремът ще се стопи за нула време и без особени усилия. Ето какво трябва да направим

0
442

Мазнините върху корема са не само грозни, но и вредни за здравето. Тази мазнина се натрупва и около кръста и е сред основните заплахи за здравето на сърцето и кръвоносните съдове, пишат от jenata.blitz.bg. Събрахме няколко съвета, с които ще ускорите изгарянето на излишните килограми именно от тази област и то много лесно и бързо.
Яжте повече храни, съдържащи диетични фибри
Тези храни набъбват вътре в корема и така забавят процеса на храносмилане, удължавайки чувството за ситост.
Спрете транс мазнините
Транс мазнините са опасни, защото повишават инсулиновата резистентност и риска от развитие на сърдечно-съдови заболявания. Също така, те не позволяват на тялото активно да обработва „лошата“ бяла мазнина, която често се натрупва в областта на талията.
Намалете алкохола
Всеки знае вредата от бирата и къде точно се лепи тя. За виното и водката обаче се говори по-рядко, но истината е, че алкохолът забавя метаболизма и насърчава натрупването на мазнини в корема. Искате плосък корем? Дайте си почивка от алкохола, поне за известно време!Плосък корем: мисията възможна. Ето как да го постигнем бързо и лесноНа всички ни се иска да демонстрираме повече от страхотна фигура, пише modernitta.com. А тя включва …Aug 22 2018vsyakajena.com

Преминете към протеиновата храна
Протеинът е най-важното хранително вещество за контрол на теглото. Просто не злоупотребявайте с месо и сирене: не забравяйте да добавите към вашата диета храни, богати на растителни протеини.
Не забравяйте за упражненията
Всяка диета ще бъде много по-ефективна, ако е подкрепена от редовни спортни тренировки.
Контролирайте нивото на стреса
Колкото по-нервен сте, толкова повече се влошава здравето ви, забавя се метаболизма, а всичко това се отразява върху вашата фигура. Научете се да се отпускате и да контролирате нивото на стрес. Това може да стане чрез медитация или ходене.
Намалете захарта
Едва ли може напълно да изоставите продуктите, съдържащи добавена захар, но поне опитвайте да намалите количеството, което консумирате. Например добавяйте по-малко в кафето или чая. Това ще е от полза както за здравето ви, така и за фигурата ви.Искате плосък корем за кратко време? Възможно е, ако правите това по 10 минути на ден (ВИДЕО)За да бъдем горди със себе си на плажа, няма как да подминем една от най-важните части на тялото си …Aug 17 2018vsyakajena.com