С тези 4 трика за заети дами, целулитът изчезва

0
314
целулитът

В днешно време всеки от нас има редица задължения, както в професионален, така и в личен план, които заемат значителна част от времето ни. На този фон грижата за тялото и формата ни, от време на време остава на заден план и без да се усетим осъзнаваме, че по тялото ни са се появили някои несъвършенства. Едно от тях е целулитът. Той е много неприятен, тъй като може да ни съсипе настроението и дори до такава степен да ни повлияе, че да съобразяваме облеклото си така, че да го скрием.

Днес ще ви представим 4 лесни трика, с които лесно и бързо ще можем да се преборим с неприятния проблем. Те са изключително подходящи за дамите, които имат много малко свободно време и искат да постигнат бързи резултати. Трябва да направим само 4 неща, за да може целулитът да изчезне завинаги. Ето и кои са те.Изпробвах тези естествени методи за премахване на целулита и сега кожата ми е гладка като на бебе!Целулитът е абсолютно решим проблем, но за наше огромно съжаление това се оказва наистина трудна зад…Oct 28 2018vsyakajena.com

1. Чаша вода на кръгъл час
Това правило е съвсем лесно и може да се изпълни, независимо от мястото, на което се намираме или от заниманието си. За да сме сигурни, че няма да пропуснем някой час, можем просто да си навием аларма на телефона, която ще ни подсеща, че е време за хидратация.
2. Обяд
Ако на обяд хапваме спанак и сьомга или поне едното, това може да се отрази прекрасно на тялото ни. Причината те да са ефективни оръжия срещу целулит е, че в тях има много лецитин – вещество, което спомага процеса на регенериране на клетките. Освен сьомга и спанак, други източници на това вещество са яйцата, соята, броколите, карфиолът и зелето.

3. 10 минути ходене по наклон
Това упражнение е малко по-сложно за изпълнение, но пък е особено ефективно. Идеята на ходенето е, че в него са въвлечени най-много групи мускули, като разбира се, краката са най-натоварени. По тази причина, ходенето по наклон спомага за изглаждането на кожата в областта на бедрата и дупето, защото наклонът прави натоварването в тези зони още по-интензивно.
4. Масаж с антицелулитна козметика
Добре е да се посъветваме със специалист, който да ни препоръча качествен козметичен продукт за борба с целулита. Можем да го нанасяме с масаж след като вземем душ, за да може кожата ни да го абсорбира по-лесно и ефектът да е по-добър.
Яна ВОЙНОВАКажете „сбогом“ веднъж-завинаги на целулита с тези 4 лесни промени в ежедневието си9 от 10 жени по някакъв начин се сблъскват с проблема наречен „целулит“. Нека си го кажем направо – …Aug 15 2018vsyakajena.com