С тези трикове ще постигнем стегнати крака почти без усилия

0
328
стегнати крака

Вадим роклите и полите, обуваме кецовете на босо. Пролетта е тук, а с нея и моментът да покажем стегнати крака с гладка кожа, пишат от missbloom.bg. Почти няма жена, която в края на зимата да не се нуждае от малко допълнително усилие, за да извае и оформи краката си. Ако сте сред дамите, които не разчитат на скъпи процедури в салоните, следвайте тези няколко простички и напълно безплатни трикове за по-стегнати крака.
1. Правете леки упражнения навсякъде. Можете да стягате бедрата дори докато си миете зъбите, като приклякате в така наречения сумо клек, например.
2. Не се заседявайте в една поза. Дори да работите по цял ден седнали пред компютър, минимум веднъж на всеки 45 минути ставайте, за да се раздвижите.
3. Старайте се да не седите с кръстосани крака, защото това притиска кръвоносните съдове и затруднява циркулацията.
4. Веднъж седмично правете на прасците и бедрата си масаж със суха четка преди душ, след което нанасяйте тонизиращо антицелулитно олио или серум за тяло.Всяка жена седи с кръстосани крака, но като видите опасностите, веднага ще спретеСеденето е едно от нещата, които ни се налага да правим често. По отношение на начина на седене има …Dec 10 2018vsyakajena.com

5. Включете в ежедневното си меню повече зеленчуци, които са богати на витамини и на фибри и подпомагат обмяната на веществата, с което предотвратяват образуването на целулит. За да се преборите ефективно с него, трябва да имаме разнообразно меню.
6. Отделете само 10 минути за упражнения на ден. С правилните упражнения ще забележите видим резултат, дори да правите кратки тренировки.
7. Пийте достатъчно вода и избягвайте твърде солените храни, за да не задържате вода в тъканите и краката ви да не отичат.
8. Повдигайте се по 50 пъти дневно на пръсти, спускайки след това петата, без да докосвате пода. Това лесно пружиниращо упражнение за една минута постепенно оформя и стяга прасците.
9. Ходете с бързо темпо колкото можете по-често, като препоръката е за поне 30 минути дневно.Формата на женските крака разкрива каква е жената в леглото! Адски точно е (СНИМКА)Жените имат няколко основни части от тялото си, които обикновено приковават погледите на мъжката час…Dec 6 2018vsyakajena.com