глад

Повечето хора смятат, че свалянето на килограми се случва само и единствено с много трудно търпим глад. И това е основната грешка, която допускат. Ако се допитате до специалисти те ще ви кажат, че с гладуване не се отслабва. Напротив – то кара организма ни да си трупа резерви под формата на запаси от мазнина, защото е свикнал на нередовно хранене, което инстинктивно го кара да промени начина, по който разгражда храната. Ето защо повечето фитнес инструктори и диетолози, които активно се занимават със здравословно хранене, съветват да се храним много по-често през деня, като просто не приемаме огромни количества храна. Така тялото ни ще свикне да приема редовно хранителни вещества и ще ги преработва много по-бързо. Има обаче и един друг вариант, в който да смъкваме килограми и да не чувстваме никакъв глад.Митове за разделното храненеРазделното хранене е много популярно като ефективен начин за отслабване. Основното нещо, с което се …Jan 27 2019vsyakajena.com

Много добра идея е да заменим всяка една вредна храна с нейния здравословен алтернативен вариант. Например, бързият обяд, който можем да си закупим от всякакви заведения за бързо хранене, съдържа много повече калории от този, който можем да са приготвим сами у дома. Това е така, защото храната, която си приготвяме сами, съдържа това, което преценим самите ние.
Плодовото мляко, което почти всяка от нас обича, може съвсем спокойно да заменим с цедено кисело мляко и пресни плодове. Определено във втория вариант има много повече протеини и по-малко захар, отколкото в познатото ни плодово мляко.
Чипсът, който толкова обичаме да си похапваме пред телевизора, можем много лесно да заменим с пуканки. Не, че в тях няма никакви калории, но определено са доста по-препоръчителни отколкото картофения чипс. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар.
Александра БОЖИДАРОВАЕто какви съвети дават диетолозите за правилно хранене според това каква кръвна група сме! Вижте към кои храни трябва да се насочимМного от хранителните режими и диети, насочени към сваляне на килограми, в повечето случаи са общи з…Nov 26 2018vsyakajena.com

Коментари