Опитвате се да отслабнете? Следвайте тези 5 правила и резултатите няма да закъснеят

0
299

Може би вече знаете какво да НЕ правим, когато искаме да отслабваме, но има наистина само две неща, които работят, когато искате да се отървете от килограми по здравословен, устойчив начин: доброто хранене и редовните упражнения. Но и двете неща са доста неясни и могат да означават много неща (и може да ви отнеме много време и усилия, за да свикнете). Затова понякога се нуждаете от няколко бързи съвета за здравословно хранене, вместо голямо преразглеждане на начина си на живот, пишат от beu.bg. Ето пет прости трика, които могат да допълнят всяка диета и да ви помогнат, когато се чувствате подути или преяли, или просто искате да се чувствате по-добре.Възприемете един от тези съвети или всички, те ще ви помогнат в загубата на тегло, където и да пътувате и се намирате.
1. Яжте ястия, а не закуски
Много специалисти съветват да се храним често, в малки количества, за да изравним нивото на кръвната захар. Но новите проучвания установяват, че тези, които ядат по-малко, по-големи ястия тежат по-малко. Защо е така? Вие изгаряте повече калории, когато обработвате по-голямо ястие, отколкото много малки такива.Леля ми ми каза за тази отвара за отслабване. Бях скептична, но като я опитах останах поразенаБитката с излишните килограми е безмилостно жестока! Всяка жена се е сблъсквала поне веднъж в живота…Aug 14 2018vsyakajena.com

2. Потете се по-малко
Наистина! В проучване, сравняващо групите, трениращи 30 срещу тези трениращи 60 минути на ден, групата, упражняваща се половин час намалява с 33% по-вече тегло и изразходва 20% повече време за активни дейности по-късно през деня. Тъй като сме програмирани да съхраняваме калории, когато изгаряме много от тях чрез упражнения, тялото ни може да поиска да ги трупа по-късно, като се движи по-малко и яде повече. Така че, имате две възможности: Сложете кардиото си на 30 минути, четири пъти седмично. Или, ако обичате по-дълга тренировка, продължавайте да се движите и по-късно през деня, за да си осигурите работещ метаболизъм.
3. Наблегнете на пълнозърнести храни
Тези, които ги ядат, са по-слаби от тези, които не го правят. Защо? Тези здравословни въглехидрати изискват допълнителна енергия за разграждане. Техните влакна -фибри също така улавят някои от техните калории, изхвърляйки ги от тялото ви, преди да могат да бъдат съхранени като мазнини. Придържайте се към няколко порции на ден и прокарайте целите зърна в закуски и десерти. Добавете овесени ядки в смутита или предпочетете по-здравословния оризов пудинг, като смените белия ориз с кафяв „.

4. Спете на хладно място
Хората носят два вида телесна мазнина: бяла (, която съхранява енергия) и кафява (, която изгаря). Температурата в околната среда може да повлияе на това, от което ние печелим. Изследователите използвали доброволци, които са спали един месец в 24- градусова стая, а други – на 19 градуса.След 30 дни на по-хладно, кафявата им мазнина е с 42% по-активна и метаболизмът им е с 10% по-бърз. Така че сложете климатика на 19!
5. Не „облизвайте” чинията си
„Това означава, че ядете с очите си, вместо да слушате знаците за ситост на тялото си“, казва д-р Ерин Палински-Уейд, . Почти винаги ядем повече, отколкото се нуждае тялото ни. Откажете се от последните 10 процента от всяко хранене, като оставите няколко хапки в чинията си. Специалистите по хранене оценяват това количество почти на 200 калории на ден, което ви помага да се справите с 10 килограма за шест месеца.Отслабването е възможно и без диета. Ето какво трябва да направим, за да сме в топ формаИскате да отслабнете трайно – без стрес и йо-йо ефекти? Чудесно, значи сте разбрали, че излишните ки…Aug 3 2018vsyakajena.com