Невероятно, но факт: С тези 6 прости съвета, ще сваляте по килограм на ден без особени усилия

0
220

Бързите диети и тренировките с висока интензивност често носят резултати и наистина помагат да се загубят от три до четири килограма на седмица. Но това, което авторите на такива методи не казват, е, че такива високи натоварвания вероятно ще имат лош ефект върху състоянието на ендокринната система и могат да нарушат обмяната на веществата, пишат от jenata.blitz.bg. Но какво ще стане, ако трябва бързо да загубите няколко килограма? За щастие, има някои съвети, които ще помогнат да направите това, без да навредите на тялото си. Най-важното нещо, което трябва да запомните, е, че този метод наистина е спешен и не е нужно да го прилагате повече от пет до седем дни. И, разбира се, не го правете твърде често.
Броене
Добре е да приемате по-малко калории, отколкото изразходвате.
Кардио
Ако става въпрос за бърза загуба на тегло, тогава няма нищо по-добро и по-ефективно от аеробни упражнения. Вижте колко калории изгаряте при различните дейности:
Бокс – 600-800 калории на час.
Плуване – 500 – 600 калории на час.
Тичане – при скорост от 15 км / ч се подготвят за изгаряне на 800 калории на час.Леля ми ми каза за тази отвара за отслабване. Бях скептична, но като я опитах останах поразенаБитката с излишните килограми е безмилостно жестока! Всяка жена се е сблъсквала поне веднъж в живота…Aug 14 2018vsyakajena.com

Пийте много вода
Първо, нормалният воден баланс на организма е необходим за нормалния метаболизъм. На второ място, водата ще ви помогне да се отървете от течността, задържана в тялото и да отслабнете. И накрая, често объркваме жаждата с чувство на глад и, ако пиете чаша вода всеки път, когато искате да ядете нещо, можете да ограничите количеството консумирани калории.
Дъвка
Всъщност това е крайна мярка и не бива да се прибягва непрекъснато. Но дъвката наистина помага да потискате апетита и да хапвате по-малко.
Не яжте през нощта
При стресова ситуация, каквато е бързата загуба на тегло, е добре да се спи повече – 9-10 часа здрав сън. Дайте възможността на тялото ви да се възстанови, вместо да трябва да сила храна, погълната късно през нощта. Нека последното ви ядене да е два часа преди сън, а най-добре, не хапвайте нищо след 18;00 часа.
Пийте зелен чай
И добавете към него малко джинджифил – тази смес не само ще стимулира метаболизма ви, но ще увеличи нивото на енергия и ще ви помогне да се справите с тренировката. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар.Отслабването е супер лесно и бързо с тази диета с овесени ядки. Ефектът идва само след 5 дниС диетата с овесени ядки можете да стимулирате изгарянето на натрупаните мазнини, за да отслабнете б…Aug 13 2018vsyakajena.com