Лесна тренировка за разтягане за начинаещи (Видео)

0
291
за разтягане

Днес ще ви представим една лесна тренировка за разтягане за начинаещи. В обстановката, в която се намираме, много от нас прекараха 2 месеца напълно изолирани у дома, което доведе и до обездвижване. По тази причина сега трябва полека-лека да се върнем към активност, а тази тренировка е едно страхотно начало.

Начинаещи или не, правилното разтягане трябва да е част от рутината ни, особено сега когато все още прекарваме повече време у дома, предават от missbloom.bg. Всъщност дори преди карантината по-голямата част от съвременното поколение прекарваше твърде много време, стоейки на бюро. Точно затова сега повечето хора имаме проблем със стойката, които рано или късно се превръщат в по-сериозни здравословни проблеми с гърба, краката и врата.

Не повече от 42 минути спорт дневно
За да предотвратим максимално този негативен ефект от ритъма на ежедневието ни, трябва не само да правим 10-минутни кардио тренировки, но и да инвестираме в пълноценна тренировка за мобилност. Комплексът от разтягащи упражнения, който ви предлагаме днес, е много подходящ за тази цел. Пуснете си го, отпуснете се и използвайте това време да успокоите както тялото си, така и мисълта си.

Физическите упражнения са дейност за подобряване и поддържане на физическата форма, както и за цялостното здраве и благополучие. Те спомагат за укрепване на мускулите и сърдечносъдовата система, усъвършенстване на атлетичните умения, загуба на тегло или поддържане на форма за удоволствие. Честите и редовни физически упражнения стимулират имунната система и помагат за предотвратяване на различни сърдечно-съдови заболявания, диабет и затлъстяване. Те също така подобряват психичното здраве, помагат за предотвратяването на депресията, допринасят за развитието и поддържането на високо самочувствие. Физическите упражнения са много ефективни и срещу детското затлъстяване, което е все по-голям световен проблем.

Вижте още:6 съвета за ефективна тренировка у домаЗа да бъдем здрави и в добро психическо състояние е важно да можем да извършваме определени физическ…Apr 1 2020vsyakajena.comКога и какво да ядем след тренировка, за да отслабнемХраненето е процес, който е задължителен за всеки от нас. Не само, че благодарение на храната ние мо…Aug 27 2019vsyakajena.com