Искате да свалите килограми без строги диети и изморителни тренировки? С тези 5 добавки това е съвсем възможно

0
263

Отслабването е тема, която е постоянно актуална, особено в разгара на празничните дни, когато основното, което правим е да сме в приятна компания на маса. Хапваме си всякакви вкусотии, но малко след като приключат празничните трапези усещаме, че любимите ни дънки малко са започнали да ни стягат и това бързо ни връща в реалността. А реалността е такава, че храненето ни определя в голяма степен фигурата ни. Затова е важно да се съобразяваме с нуждите на организма си, но и да поддържаме някакъв балансиран режим на хранене, който да ни помогне да се справим с тези няколко излишни килограма, които толкова ни дразнят. Оказва се, че не само броя калории, които приемаме е важен за това колко килограма ще бъдем. Според повечето диетолози има значение и дали и какви хранителни добавки приемаме, за да бъдем в оптимална форма. Тези естествени хранителни добавки, които се визират тук, помагат на организма ни да приеме всичките му необходими вещества за нормалното функциониране както на органите ни, така и на метаболизма ни. А когато метаболизмът ни работи правилно, не натрупваме и килограми.Тези упражнения за отслабване за страхотни! Правят се у дома и направо преобразяват тялотоВсяка от нас иска да има страхотно тяло. Това е от огромно значение за самочувствието и самоуверенос…Dec 23 2018vsyakajena.com

И така, има три продукта, които са много богати на някои полезни естествени добавки, които ще ни помогнат да сме здрави и да изглеждаме добре едновременно.
1. Зелен чай
В зеления ча се съдържат големи количества активни полифенолни и антиоксидантни съединения. Освен това напитката е богата и на катехин, което действа прекрасно за намаляна на телесните мазнини, особено в областта на корема. А както знаем там най-лесно се натрупват мазнини и се горят най-трудно. Освен това зеленият чай действа като двигател за изгаряне на повече мазнини от организма и така ни помага да отслабваме, докато си пийваме тази вкусна напитка.
2. Чили чушки
В тях се съдържа капсаицин. Това е вещество, което успява значително да намали количеството на мастната маса в организма ни и съответно да ни помогне да отслабнем. Разбира се, хората, които не понасят люто, не могат да се възползват от тези му свойства, но дори и тези от нас, които обичат да си похапват лютичко е добре да внимават с количествата, защото лютото може да бъде опасно.
3. Целулоза
Целулозата се съдържа в големи количества в плодовете, зеленчуците и бобовите култури. Полезна е, защото намалява риска от сърдечно-съдови проблеми, както и помага за отслабването ни, защото увеличава индексът на телесната маса. За да се случи това е добре да се приемат поне по 30 грама фибри на ден, но често не се случва. Затова и добавките играят ролята на заместител на нужното количество фибри. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар.
Яна ВОЙНОВАДиетолозите са единодушни: Това са златните правила за отслабване, които трябва да спазваме през зиматаЗамисляли ли сте се някога дали има значение сезонът, в който сме решили да сваляме килограми? Да, о…Dec 3 2018vsyakajena.com