Имах целулит и това ме мъчеше много. Добре, че една приятелка ми каза за тази чудотворна съставка

0
519

Когато става дума за вашето здраве и красота, хората смятат, че кокосовото масло е една от най-ефективните и полезни съставки. В тази статия ще ви покажем няколко уникални начина да използвате кокосово масло.
1. Крем от кокосово масло
Ще започнем с това, че това не е крем-чудо, ако не правите нищо за подобряване на тялото и цялостното си здраве. Не можете да ядете преработена нездравословна храна, да седнете на дивана по цял ден и да се отървете от целулита си с този крем. Но ако се опитвате да ядете чисти, здравословни храни, включително меки, токсични меса, органични продукти, здравословни мазнини и се упражнявате редовно и все още имате проблем с целулита, това наистина ще ви помогне с онези упорити области, от които просто изглежда невъзможно да се премахне.Супер лесен начин да се отървете от целулита само за един месецВижте тази ефективна програма за борба с целулита, ще останете възхитени!
Представяме ви програма за…
Jul 12 2018vsyakajena.com

Какво ще ви трябва:
– Органично кокосово масло
– Етерично масло от лимон
– Етерично масло от мента
В стъклена купа комбинирайте 1 чаша кокосово масло с около 15 капки етерично масло от лимон и около 5 капки етерично масло от мента. (Никога не използвайте пластмаса, за да смесите или съхранявате етеричните масла). Разбъркайте добре с помощта на метален инструмент, докато придобие кремообразен вид. Готово! Нанасяйте крема сутрин или вечер. Тъй като този крем против целулит е направен от чисти масла, вие ще искате да попие в кожата ви, преди да се облечете сутрин. Ако използвате този крем преди лягане, бъдете готови да направите допълнително пътуване по банята, защото кремът извлича отпадъци от клетките ви и ги изважда от тялото ви.
Други употреби за този крем:
– Разширени вени
– Против гъбички
– Омекотяване на кожата

2. Крем за бръснене без химикали
Кремовете за бръснене в магазините съдържат големи количества потенциално вредни химикали. Трябва да избягвате използването на тези видове бръснещи кремове за краката или подмишниците си и вместо това да използвате кокосово масло. Кокосовото масло е много полезно като крем за бръснене. То е натурално и има мощни антимикробни ефекти. Успокоява кожата ви след бръснене, докато я хидратира и придава здравословна блясък.
3. Нощна грижа за кожата
Трябва да се опитате да използвате кокосово масло като нощна грижа за кожата. Преди да си легнете, нанесете малко кокосово масло върху кожата си. Когато се събудите сутрин, ще забележите, че кожата ви ще бъде гладка, освежена и напълно чиста. Кокосовото масло има способността да проникне дълбоко в кожата и да я направи мека подхранена и гъвкава.
4. Крем за ръце от кокосово масло
Най-честата причина за грубите и сухи ръце е студеното или сухо време. За да оправите сухата кожа и да обърнете нежеланите ефекти, използвайте кокосово масло. То ще подхранва и хидратира ръцете ви, те ще бъдат по-гладки и меки. Честно ще бъдете изумени от резултатите. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар.
Източник: modernitta.comПравете това упражнение всеки ден и кажете сбогом на целулита, стреса и разширените вениСтрадате от разширени вени, задържате течности при глезените, имате целулит, или просто мускулите са…Feb 27 2018vsyakajena.com