За страхотни крака: 4 упражнения, с които увисналите бедра се преобразяват напълно

0
715
За страхотни крака 4 упражнения, с които увисналите бедра се преобразяват напълно

Вижте пътя към идеалната фигура.
Искате да поддържате изящна фигура на тялото си? Но това е трудно, когато водите висите по 8 часа седнали в офиса, касовия апарат или изпълнявате работа с минимум движения… А вечерно време сте свикнали, след като приготвите нещо за хапване и вечеряте да се разположите на дивана пред телевизора… Ясно е при това положение, че на определени места в тялото прогресивно и дълбоко ще се натрупват напълно излишни и загрозяващи фигурата ви мазнини, защото при забавен метаболизъм не може да очаквате тяхното ефективно изгаряне… Тук диетите няма да помогнат, ако не са съчетани с подходящи физически упражнения, за да свалите именно издайническите провисвания между бедрата и на седалищната част от торса. Ето тези упражнения, с чието редовно изпълнение ще решите този толкова досаден проблем! Кетогенната диета дава по-добри резултати от физическите упражненияКим Кардашиян смъкна с нея цели 60 кг, вие също можете! Неотдавнашно проучване, проведено от много а…Jul 11 2018vsyakajena.com
Упражнение № 1: заставате прави с изпънат гръб, опрян върху стената, така че да опирате в нея с лопатките и опашната си кост; пристъпвате половин крачка напред, разтваряте краката си на ширината на раменете и, държейки гърба си изправен, го хлъзгате надолу по стената, прикляквайки бавно, докато бедрата ви не сключат с торса ъгъл от около 45˚; оставате в това положение в продължение на 30 секунди и бавно се връщате в изходната позиция; повтаряте упражнението 10 пъти, за да извършите една серия. Правите още 3 серии, като почивките между тях да не са не повече от 15 секунди, които намалявате с всеки ден докато стигнете 5 секунди.

 

Упражнение № 2: изправени, разкрачвате крака на ширината на раменете и прикляквате без да повдигате петите от пода; изпъвате ръцете си и опирате дланите в пода и, държейки гръбнака си изправен, присядате колкото се може по-ниско, без да откъсвате дланите от пода. Сега отскачате нагоре (толкова високо, колкото да отделите двата крака от пода), като при това се обръщате във въздуха на ъгъл от 45˚. Така правите 8 скока с въртене в една посока, а след това, постигайки по този начин едно пълно завъртане около оста си, правете още 8 „жабешки“ подскока в обратна посока. След кратка почивка (15 секунди), правете още 3 серии.

 

Упражнение № 3: сядате на стабилен стол без колела; вдишвате и стискате между бедрата си възглавница толкова силно като че ли искате да я смачкате, за да изстискате пълнежа й; задържате се в това положение в продължение на 1 минута като дишате равномерно. Повтаряте упражнението 4 пъти, почивайки всеки път около 15-ина секунди.

Упражнение № 4: лягате на една страна и се опирате на долната предмишница, така че главата ви да е на една линия с изправения гръбначен стълб; изнасяте горния крак отзад под долния и, издишвайки, бавно повдигате долния крак възможно най-високо; задържате тялото в това положение 4 – 5 секунди и се връщате в изходната позиция. Правите 4 серии от по 10 повторения за всеки крак. Така не само ще стопите досадните мазнини, но и ще засилите съответните мускулни групи. Крайният резултат е отново безупречна фигура! Действайте и успех!Ако искате да имате красив и стегнат бюст, не пропускайте тези лесни упражненияЗа всяка една жена красивият бюст е повод за гордост. Предлагаме ви няколко упражнения, които ще ви …Jul 10 2018vsyakajena.com
Източник: zajenata.bg