Една чаша от тази чудотворна напитка ще ни помогне да се отървем от опасните токсини в дебелото черво

0
377

Дебелото черво е важна част от тялото. Статия за PubMed обяснява, че функцията на дебелото черво включва опазването на водата и електролитите, както и контролираната евакуация на изпражненията. Разширено проучване показа, че здравето на вашето дебело черво може да има пряко въздействие върху цялостния метаболизъм на организма ви. Така казано, нездравото дебело черво може да доведе до сериозни състояния като рак на дебелото черво. Нездравословното хранене и изборът на начин на живот могат да допринесат за разболяването на дебелото черво. Едно клинично проучване за оценка на риска от рак показва, че по-малко от 10% от 27 000 участници съобщават, че ядат ежедневно препоръчваното количество плодове, зеленчуци и зърнени храни, които са от съществено значение за почистването на дебелото черво.Природен лек само с 2 съставки ще ви помогне да се отървете от всички токсини в тялото сиВъпросът да прочиствате периодично тялото си от всички задържащи се в него вредни токсини е винаги а…Jul 20 2018vsyakajena.com

Според Американското дружество за борба с рака, рака на дебелото черво е третата най-честа диагноза рак. Те изчисляват, че за 2018 г. ще има 97,220 нови случая на рак на дебелото черво. Намирането на най-здравословните решения за изчистване на дебелото черво може да бъде трудно, но има едно средство за защита, което можете да приготвите удома.
Това средство за почистване на дебелото черво се състои от четири съставки: 1 лимон, 2 супени лъжици алое гел, 1 литър вода, пчелен мед.
Ползи от съставките
Лимон
Според д-р Едуард Груп III, който е основател на Центъра за лечебни цели, лимоните са чудесен избор за подпомагане на храносмилането. Той обяснява, че дебелото черво е последната част от процеса на храносмилане и тъй като лимоните съдържат пектин, който е вид влакно, който образува клетъчната стена на много видове плодове, те са много полезни за правилното храносмилане и здраво дебелото черво. Пектинът забавя скоростта на храната, която напуска стомаха и подобрява начина на разграждане.
Алое вера
Гелът от алое вера съдържа барбаолин, който е С-глюкозид на алое-емодин антрон. Медицинският център на Университета в Рочестър обяснява, че алое вера се използва от много години в медицината. Известна с лечебните си способности при рани и изгаряния, тя може да се използва и като слабително. Здравото дебело черво означава, че имате редовни движения на червата и защото алое вера съдържа барбаолин, антрахиноните (органичните съединения), те могат да стимулират движенията на червата и да увеличат тонуса.

Пчелен мед
Медът се счита за един от най-добрите източници за отслабване и според Livestrong, много хора, които ядът мед, често губят тегло, защото могат да изчистят отпадъците от червата си. Медът е добър и за подпомагане на регулирането на нивата на кръвната Ви захар. Ако нивата на кръвната Ви захар са високи, тялото не може да конвертира храната, която ядете в енергия, което може да доведе до преяждане и прекомерно количество токсини, което от своя страна може да причини запек и нездраво дебелото черво.
Вода
“Токсините са неизползвания боклук, което е останал, а тялото ни премахва тези отпадъци чрез пот, урина и изпражнения”, съобщава “САЩ новини”. Хоровиц добавя, че ако тялото ви няма достатъчно течности, бъбреците няма да работят ефективно и всички токсини стават по-концентрирани и трудни за изтласкване. Това може да има отрицателен ефект върху функциите на червата на тялото. Здравословното дебело черво се нуждае от редовни движения на червата, за да може да премахне отпадъците и да не оставя никакви излишни токсини, казва Хоровиц.
Как да подготвим почистването на дебелото черво
Сложете сока от лимона в купа, след което добавете двете супени лъжици прясно алое вера и го разбъркайте добре. След като ги смесите напълно, добавете един литър вода и разбъркайте всичко в миксер. След като сте смесили всичко заедно, добавете малко мед, за да подсладите сместа. Пиенето на чаша от тази смес трябва да е първо нещо, което да направите сутрин. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар.
Източник: modernitta.comНасладете на тази освежаваща и премахваща токсините вода – идеалното разхлаждащо средство в горещините!Идва лято, страхотно време за почивка и релакс! Но в същото време организмът се нуждае от повече теч…Jun 1 2018vsyakajena.com