Една приятелка ми каза за тази чудотворна напитка. Свалих излишните килограми за нула време

0
336

Ако искате да отслабнете без да си давате много зор, без диети и много тежки упражнения във фитнеса, то този материал е точно за вас. Всички сме наясно, че има напитки, които спомагат за свалянето на излишните килограми. Е, учени от Швейцария смятат, че са открили поредния ключ към бързото и лесно топене на мазнини. Според учени от университета във Фрибур, за да постигнете наистина добри резултати в борбата с повечето килограми, трябва да пиете по най-малко 500 мл. чай, но не горещ. Според проучването, участниците в експеримента, които са пиели студена напитката за загубили голяма част от теглото си, за разлика от тези, консумирали топла такава. Студеният чай също така има благоприятен ефект върху сърцето и кръвното налягане. Учените твърдят, че е най-добре да пиете билков чай, а не плодов. Чаят е безалкохолна напитка, получена чрез сваряване или запарване на обработени и ферментирали листа от чаен храст. Той е най-консумираната напитка в света след водата. Чаят има освежаващ, леко горчив и тръпчив вкус. Съществуват 6 основни разновидности на чая – бял, жълт, зелен, улонг (улун), черен и пу-ер.Звездите в Холивуд полудяха по тази нова 8-часова диета. Ето каква е тайната на скоростното отслабванеНапоследък все по-често се говори за 8-часовата диета, която е станала любима на много от звездите в…Jul 16 2018vsyakajena.com

От тях най-разпространени са белият, зеленият, улонг и черният чай. Всички разновидности се получават от едно и също растение и основната разлика между сортовете е в начина на обработката на листата. В случая с белия чай има особености и в отглеждането на растението. Чай се нарича също напитката (отварата), приготвена от различни части на други растения (цветове, листа, плодове, напр. липов чай). Напитката се нарича билков чай, когато растението има лечебни свойства. Чаеното растение произхожда от областите в Източна и Южна Азия и се предполага, че родината му са териториите в северната част на Бирма и китайските провинциите Юнан и Съчуан. Пиенето на чай в Китай вероятно започва по време на династията Шан (1600 – 1046 пр.н.е.), първоначално за лечебни цели. По-късно, при управлението на династията Цин (221 – 206 пр.н.е.), чаят придобива по-широко разпространение, но популярност като тонизираща напитка придобива по време на династията Тан (618 – 907 г.).
Източник: jenata.blitz.bgСветкавично отслабване с кисело мляко и чесънАко искате набързо да свалите няколко килограма, ето какво трябва да направите.
Знаете, че яденето н…
Jul 14 2018vsyakajena.com