Една приятелка ме светна за този коктейл: Пия го всяка вечер и се вталих за дни

0
418

Не е тайна за никого, че наднорменото тегло не само разваля външния ни вид, но е и вредно за човешкото здраве. Ето защо днес ще разберем дали кефирът е полезен през нощта за отслабване и какъв коктейл може да си направите, за да получите мигновен ефект.
Кефирът и полезните му свойства
За начало искам да отбележа, че дори ако просто пиете кефир в чистата му форма няколко часа преди лягане, можете да постигнете следните резултати: ще очистите тялото (по-специално стомаха) от токсини; нормализират се метаболитните процеси и премахвате излишните сантиметри в талията; помага за актуализиране на чревната микрофлора, което улеснява лесното асимилиране на плодовете и зеленчуците. И това пряко влияе върху скоростта на загуба на тегло.
Кефир за отслабване с лимон
За да приложите следващата рецепта, ще ви трябват две налични съставки: кефир – 250 ml (стъкло); лимонов сок – 2 супени лъжици. l (или четвърт лимон с кора).
Основните етапи на подготовката:
Кефирът се изсипва в чаша, приема се 1-1,5 часа преди сън. Необходимо е напитката да не е студена, стайната температура е идеална.
След това в чашата се смесват 2 лъжици пресен лимонов сок. Всичко се смесва добре и много бавно (помнете, това е важно) се консумира.Отслабването е възможно и без диета. Ето какво трябва да направим, за да сме в топ формаИскате да отслабнете трайно – без стрес и йо-йо ефекти? Чудесно, значи сте разбрали, че излишните ки…Aug 3 2018vsyakajena.com

Лимонът (Citrus × limon) е хибридно цитрусово дърво от семейство Седефчеви, както и плодовете на това дърво. Среща се в диворастящо състояние в Индия и Индокитай, а в България е интродуциран, предимно като декоративно растение. Плодовете се използват за кулинарни цели по целия свят, предимно под формата на сок, но и като нектар или лимонова кора. Сокът на лимона съдържа между 5 и 6 % лимонена киселина, придаваща силен кисел вкус. Лимоновият сок притежава и специфичен аромат, ценен при приготовлението на напитки или като подправка на редица ястия. Точният произход на лимоновите дървета не е уточнен, но се счита, че за първи път се появават в Индия, северен Мианмар и Китай. Самото дърво е хибрид между бергамот (Citrus aurantium) и цитрон (C. medica). В южна и югоизточна Азия, лимона е използван като антисептично средство и антидот на редица отрови. Лимоните навлизат в Европа през 1 век от н.е. в Италия и по-скоро Римската империя, но в началото не са били култивирани и широко използвани. По-късно около 700 година лимоните се интродуцират и в Персия, Ирак и Египет. Първото споменаване на лимони в литературата е в арабски източници, които описват дървото като земеделска култура и декоративно растение в ранните традиционни ислямски градини. Постепенно между 1000 и 1150 година лимоните се разпространяват широко в арабския свят и средиземноморието. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар.
Източник: zdrave.toЗвездите в Холивуд полудяха по тази нова 8-часова диета. Ето каква е тайната на скоростното отслабванеНапоследък все по-често се говори за 8-часовата диета, която е станала любима на много от звездите в…Jul 16 2018vsyakajena.com