Всеки от нас я е пил, но това се оказва най-опасната напитка на всички времена

0
382

Днес има хиляди продукти, които се обработват и съдържат химикали, консерванти и оцветители. Те представляват голям проблем за нашето тяло, защото не сме готови да смиламе такива сложни съединения. Нашето тяло се нуждае от много време за храносмилане, когато ядем такива храни като бързи закуски и газирано. Например: когато ние ядем салата, ние можем да я смелим за максимум два часа, докато бургера е до три дни вътре в нас и в края на краищата, оставя остатъци, които не могат да бъдат напълно почистени.Можем да илюстрираме какво се случва, когато ядем нездравословна храна всеки ден или дори по-лошо няколко пъти на ден. Но в този случай няма да се съсредоточим върху храната, а ще ви разкажем за още по-смъртоносна безалкохолна напитка. Тези продукти съдържат повече от един фактор, който може да повлияе на нивото на здравето ни и тук ще ви кажем какви са те. Ще спрете да купувате тази напитка, когато прочетете това.Ето я напитката, с която червата ви ще станат като нови! И даже разкрасява – кожата ми вече е супер свежаЗабравете за тежестта в стомаха и другите последващи симптоми!Съвременният начин на живот, заведения…Jun 28 2018vsyakajena.com

Всички знаем, че колата е много лош продукт. Широко известно е, че нейната структура е еквивалентна на повече от тридесет супени лъжици захар, което е сериозен проблем за тези, които пият прекалено много. Твърде много захар и глюкоза в организма може да задейства проблеми, като хипертензия, затлъстяване, сърдечна недостатъчност, артрит, артериално запушване и още много други.
Когато пием Coca-Cola, се случва следното:
След десет минути: ще получите цялата захар, от която се нуждаете за целия ден, което е много важно за тялото. Двадесет минути по-късно: черният дроб превръща захарта в мазнини. След четиридесет минути: глюкозата навлиза в кръвния поток, което увеличава кръвното налягане. След четирийсет и пет минути започвате да произвеждате допамин и пулсът ви се ускорява. Като се вземат предвид тези ефекти, може да се заключи, че приемането на напитката в излишък, може да доведе до спиране на сърдечната дейност, което е изключително опасно.
Източник: zdrave.toВ Китай произвеждат кисело мляко „Момчиловци“ с рози и бъз под формата на гъста и леко подсладена напиткаВече и в Китай се влюбиха в българското кисело мляко.
Традиционният четвърти Фестивал на киселото мл…
Jun 28 2018vsyakajena.com