8 неща у дома, които източват енергията ни (Част 1)

0
374
дома

Когато става дума за дома, всеки от нас има определени нагласи и стандарти. Обикновено свързваме жилището си с уют, красота, спокойствие и любов. Разбира се, това е най-личното пространство на всеки от нас и обикновено всеки човек полага усилия, за да бъде той приветлив и приятен като атмосфера и обстановка. За да се постигне това, повечето хора използват различни декорации и аксесоари, които да му придадат уникалност. Оказва се обаче, че в дома може да има и предмети, които не само не ни трябват, но и източват положителната ни енергия. По тази причина днес ще и представим от кои предмети е по-добре да се лишим или да се отървем, за да сме сигурни, че в дома ни има енергиен баланс.Задължително трябва да знаем тези неща за почистването на домаДомът ни е мястото, където прекарваме много време всеки ден. Освен това е мястото, на което се събир…Feb 28 2019vsyakajena.com

1. Студени цветове на стените
Цветовете влияят на настроението и това е факт, който е доказан. Когато един човек прекарва повече време в дом, чиито стени са боядисани в тъмни и студени цветове, той започва да се влияе от тях и да изпада в неприятно настроение, което се превръща в ежедневие. Важно е да заложим на по-ярки и ведри цветове, които да ни разведряват, когато влезем в стаята.
2. Включен телевизор
Телевизорът е предмет, който присъства в почти всеки дом и е нормално хората да го ползват. Проблемът е, когато той е включен от сутрин до вечер, се превръща в шум, който не само не ни помага, но и ни натоварва, като това пряко се отразява на енергийният ни баланс.

3. Мръсотия и хаос
Те не са само нелицеприятни, но и се отразяват демотивиращо на хората, които позволяват домът им да се превърне в мръсен и хаотичен. Затова е важно да намерим начин на подредба, която хем да е удобна, хем ясна, ако искаме да запазим позитивната си енергия.
4. Вредни храни и спиртни напитки
Вредните храни или познати още като бързи храни, са изкушение, на което всеки от нас се поддава от време на време. Проблемът е, ако залагаме на тях вечер, преди лягане, защото тези храни натоварват организма ни. Проблемът с алкохола е подобен – натоварва ни и ни лишава от пълноценна почивка по време на сън.
Следва продължение!
Яна ВОЙНОВА12 евтини хитрини, с които домът светва (Част 2)Почистването на дома е едно то домакинските задължения, които са наложителни, ако искаме жилището ни…Mar 29 2019vsyakajena.com