8 неща у дома, които източват енергията ни (Част 2)

0
278
дома

Когато става дума за дома, всеки от нас има определени нагласи и стандарти. Обикновено свързваме жилището си с уют, красота, спокойствие и любов. Разбира се, това е най-личното пространство на всеки от нас и обикновено всеки човек полага усилия, за да бъде той приветлив и приятен като атмосфера и обстановка. За да се постигне това, повечето хора използват различни декорации и аксесоари, които да му придадат уникалност. Оказва се обаче, че в дома може да има и предмети, които не само не ни трябват, но и източват положителната ни енергия. По тази причина днес ще и представим от кои предмети е по-добре да се лишим или да се отървем, за да сме сигурни, че в дома ни има енергиен баланс.8 неща у дома, които източват енергията ни (Част 1)Когато става дума за дома, всеки от нас има определени нагласи и стандарти. Обикновено свързваме жил…Apr 13 2019vsyakajena.com

5. Ароматни свещи
Ароматните свещи се свързват с приятна атмосфера и романтика. В същото време обаче има някои миризми, които са опасни за енергията ни. Сред по-вредните миризми е тази на лавандула. Тя е тежка и обсебва цялото пространство. Друга груба грешка е да напълним цялата стая с ароматни свещи, защото това предизвиква умора и дори главоболие.
6. Плътни пердета
Плътните и тежки завеси придават на стаята една атмосфера, която уморява и утежнява обстановката. Добре е да заложим на пердета, които са по-леки и ефирни, защото те могат да разведрят обстановката и да ни служат също толкова ефектно.

7. Температура
Ниската температура е едно от основните неща, които понижават нивата на положителна енергия. Важно е да отопляваме помещенията не само за да не се разболеем, но и за да поддържаме енергийния баланс на дома си.
8. Мобилен телефон до леглото
Мобилните устройства излъчват вълни, които влияят на мозъчната ни дейност и е много вредно да ги държим в близост до леглото си, докато спим, защото те пречат на мозъка ни да си почине пълноценно по време на сън, изморяват ни и без да се усетим, изпиват енергията ни.
Яна ВОЙНОВА12 евтини хитрини, с които домът светва (Част 2)Почистването на дома е едно то домакинските задължения, които са наложителни, ако искаме жилището ни…Mar 29 2019vsyakajena.com