5 предмета у дома ви пречат да забогатеете

0
237
5 предмета

Домът ни е мястото, на което всеки от нас иска да се чувства удобно. В същото време обаче има някои неща, които правим или държим вкъщи, които ни обричат на бедност и мъки. Днес ще ви представим кои 5 предмета у дома са именно такива.

Всеки човек се надява и си мечтае да е финансово независим и а има материален просперитет. Много фактори обаче влияят дали това нещо ще се случи, предават от jenata.blitz.bg. Ако пренебрегвате почистването у дома и трупате ненужни вещи, то не се оплаквайте- вие сами пречите на това да забогатеете. Време е да преосмислите приоритетите си. В следващите редове ще ви кажем кои 5 неща в жилището наистина пречат на това да напълните джоба си с тлъсти пачки и да живеете охолно и добре. Отървете ли се от тях, то съвсем скоро очаквайте по-големи финансови постъпления.

Спрели часовници
Добре е да не държите такива у дома. Това е предмет, който показва непрекъснат цикъл. Ако той спре, тогава енергията му провокира застой и в живота ви. Благополучието, без значение финансово или не пък предполага обратното – развитие, растеж, напредване. Счупеното нещо отнема положителната енергия. Този предмет е ненужен за атмосферата на всеки дом, ако не функционира. Разбира се, ако става въпрос за много скъп часовник, реликва или той просто има голяма емоционална стойност за вас, то е добре да потърсите майстор, който да направи всичко възможно да го ремонтира възможно най-скоро.

Стар портфейл
Портфейлът свързва паричните и човешки вибрации. В него винаги трябва да има и банкноти и монети. Ако дълго време не го използвате, а той си стои празен у вас, то тогава той привлича нищета. Има няколко специални ритуала, с които може правилно да се разделите с портфейла си, но в никакъв случай не бива да го изхвърляте ей така.

Счупена посуда и огледала
Напуканото стъкло не предвещава нищо хубаво, дори и пукнатината да е много малка. Продължавайки да използвате такива предмети в ежедневието си, всъщност пречите на благосъстоянието си. Тук не става въпрос само за финансите, но и за здравето и отношенията между различните членове на семейството ви. Факт е, че пукнатините при посудата ви са магнит за отрицателна енергия. Те пречат и вредят на енергията на целия ви дом. Докато милеете за счупеното и не искате да го изхвърлите, за да спестите пари, всъщност нарушавате вибрациите в жилището си.

Изсъхнали цветя
Мъртвите цветя са енергийни вампири. Липсва им жива енергия и те си набавят такава от пространството около тях. Това вреди на енергията в целия дом. Тогава е много трудно да се постигне финансов просперитет. Не е за вярване какви скрити способности имат котките и как влияят на хората

Чифт, но без другар
Според общоприето вярване, ако изгубите нещо от чифт, не ви чака нищо добро. Ако единият чорап например изчезне и не го откриете до седмица, то по-добре изхвърлете другия. По този начин съхранявате добрата енергия в дома си. Енергията в жилището директно влияе на настроението и благополучието на хората. Ако искате вратите му да са винаги отворени за богатства, то тогава не трябва да бъдете мързеливи и да се отървавате лесно от счупените и ненужни вещи.

Вижте още:3 растения у дома, които привличат парите5 интериорни трика, с които ще имаме спокойна обстановка у домаНашият дом трябва да е нашата крепост, но това невинаги е така. Често не си даваме сметка колко важн…Oct 3 2019vsyakajena.com

loading...