дома

Домът ни е мястото, на което всеки от нас прекарва много време. Това е пространството, което е лично наше и на близките ни и всички ние го свързваме с хубави емоции, преживявания и спомени. Освен това именно у дома се чувстваме най-спокойни и щастливи, защото сме обградени от близките си и сме в уюта, който сме си създали. Именно по тази причина много хора правят редица промени в интериора на дома си, за да го направят по-хубав, по-приятен и по-функционален. Проблемът е, че понякога, улисани в естетиката или практичността, правим някои грешки, които могат да ни костват много. Днес ще ви представим кои 4 предмета носят нещастие и болести у дома.

1. Счупено огледало
Има множество поверия, които гласят, че счупеното огледало е на лош късмет. Освен липса на късмет на късмет обаче, този предмет може да ни донесе и много неприятности, свързани със здравето на наш близък или на нас самите. Затова в момента, в който видим, че някое огледало се е счупило, веднага трябва да го изхвърлим. Сложете огледала на тези места у дома, за да забогатеетеФинансите са област от живота ни, която независимо от желанията ни, е водеща. Когато парите са кът, …May 26 2019vsyakajena.com

2. Напукани съдове
Всеки от нас има поне една чиния или купа, или чаша, която има пукнатина, но е все още здрава. И повечето от нас смятат, че този съд може да бъде ползван, докато не се счупи. Практично е, освен това понякога става дума за някой съд, който има сантиментална стойност. Оказва се обаче, че колкото повече държим един напукат съд у дома, толкова повече кавги предстоят за семейството ни, затова е добре да се отървем от него веднага.

3. Спрял часовник
Часовниците са освен символ на времето, така и на спокойствието. Както всеки друг предмет обаче, те също имат някакъв период, в който работят, след което спират. В такъв момент много от нас ги оставят настрана, за тогава, когато имат време да ги занесат на часовникар. Това отлагане, обаче привлича финансови проблеми към дома ни, затова е добре веднага да занесем вещта на ремонт, а ако не може да се поправи, просто да се разделим с нея.

4. Изкуствени цветя
Изкуствените цветя са подходящи за много хора, защото не изискват поддръжка, а носят красота на стаята. В същото време обаче те не са живи и това влияе на енергията на дома ни. Обстановката става по-тягостна и напрегната, затова е добре да избягваме изкуствените растения.
Яна ВОЙНОВА5 трика за бързо почистване на домаПочистването на дома е едно от задълженията, които са неизбежни. Проблемът ни с него е, че често отн…May 19 2019vsyakajena.com

Коментари