Цветовете в кухненското обзавеждане, които ще са хит тази година

0
262
кухненското обзавеждане

Кухненското обзавеждане често е трудно за избор. Причината за това е от една страна големият избор, а от друга страна – намирането на баланс между кухнята и останалата част от дома, особено в цветово отношение. Затова и днес ще ви представим някои от водещите цветове за кухни през тази година.

Кухнята трябва да бъде най-топлата и вкусна ставя в апартамента. Все пак само във възбуждаща кулинарните ви способности атмосфера могат да бъдат приготвени вкусни ястия, които после всички да похапнат с удоволствие. А още по-добре е, ако кухнята бъде в модерен цвят! Това ще й помогне не само да остане поне година на върха на тенденциите, но и автоматично ще потвърди статуса ви на модерна домакиня.

За да бъде и вашата кухня в крак с модата, днес от jenata.blitz.bg ще ви запознаят с най-актуалните цветове в мебелите, които ще са хит през 2020 г. И макар че времето все още не е подходящо за мащабни ремонти, със сигурност ще ви е от полза да се запознаете с най-новите тенденции! Един съвет – когато избирате, не забравяйте за вечните цветове бяло и сиво. Защото те от година на година потвърждават своята значимост и непоклатимост!

Сиво
Неутралното сиво и всичките му нюанси ще ви помогнат да създадете модерна, ведра и лоялна атмосфера във вашата кухня. Ще бъде необходимо само да боядисате основната стена в тъмен цвят, а след това сивата ви кухненска гарнитура ще заблести с нови цветове и ще стане още по-изразителна. Което е достатъчно значимо за този неутрален цвят. А плотът, дограмата или кухненските аксесоари, изработени от светло дърво, ще станат перфектен „партньор” за обзавеждането ви в сиви нюанси. Както и плочки или линолеум, реалистично имитиращи дърво.

Синьо
Синият цвят е достатъчно популярен! Ако не вярвате, ще ви припомним, че той е на мода повече от 50 години и предвид безупречната му репутация, този период далеч не е предел за него. И всичко това благодарение на цветовата гама, която е просто огромна. Следователно, вашето кухненско обзавеждане може да да бъде както светлосиньо като небето, така и наситено синьо като сапфир. Но за да създадете по-балансирана атмосфера, обърнете внимание на възможността да комбинирате синьото с бежови и кремави нюанси.

Кафяво
Това е един от най-търсените цветове при избора на кухненско обзавеждане. Величествен и задълбочен. Кафявото се асоциира с дървото. Което означава, че „канейки“ обзавеждане в този цвят в кухнята си, в отговор ще получите топлина, комфорт и домашна идилия. Неслучайно мнозина избират точно този цвят за кухните си. Все пак е много трудно да се намери достоен съперник на мебели, които носят в себе си нотка естественост.

Черно
Това е много смел избор. А за някои домакини – направо неприемлив! Може би напразно? В крайна сметка черният цвят е едновременно неутрален, елегантен и много модерен! Освен това се съчетава идеално с дърво. А това е още един модерен елемент от съвременната кухня, който винаги ще бъде на мода.

Бяло
Този цвят е подходящ както за миниатюрен кухненски бокс, така и за просторна трапезария със зона за готвене в съседство. Освен това се комбинира перфектно с други цветове и нюанси. Смело можем да наречем бялото изборът на педантична домакиня, тъй като този цвят е символ на чистота, невинност и безупречност! За да „разтоварите“ малко белия цвят в кухнята, е желателно съседните стаи да бъдат по-ярки и оригинални.

Червено
Този цвят знае добре цената си! „Нахлувайки“ в кухнята, той ще изпълни атмосферата с енергия и ентусиазъм, а домакинята – с усърдие и вдъхновение за кулинарни шедьоври. Ако искате да придадете на кухнята си по-стилен модерен вид и в същото време леко да намалите пламъка и страстта от наличието на такъв ефектен цвят, просто добавете няколко щриха от бяло и „силно” синьо. И това е всичко!

Вижте още:Не правете тези 4 неща в кухнята, защото са опасни15 хитрини в кухнята, с които ще смаете всекиКухненските задължения са нещо, което повечето жени усвояват от своите майки и баби. Именно в това е…Jun 28 2019vsyakajena.com

loading...