Трябва да разчистим тези неща, когато започваме нова връзка

0
467
връзка

Когато хората започват нова връзка, те променят поне нещо у себе си, смятат изследователи. Ново прочуване на Nectar Sleep, компания за търговия с матраци и легла, показва, че хората изхвърлят, разчистват или премахват някои неща от живота си, когато срещнат нов любим, пишат от teenproblem.net. Ето и кои са те.
1. Шкафът за бельо
83% от хората в проучването са посочили, че първото нещо, което разчистват, когато са в нова връзка, е шкафчето за бельо. Хвърлят износеното бельо, правят място за новите неща, които ще си купят, за да изглеждат по-привлекателни.
2. Номера в телефона
Хората трият и номерата на бившите си партньори, както и на хора, с които са излизали на 1-2 срещи и нищо сериозно не се е получило. Както и приложенията за запознанства, чатовете в Instagram – неща, които им напомнят за живота им на необвързани. А и вече не са им нужни тези контакти.Неочакван обрат във връзката на Димитър Рачков и Мария Игнатова?Димитър Рачков е един от най-забавните за зрителите български актьори. Той се харесва на обществото …Mar 3 2019vsyakajena.com

3. Матракът
Когато някой друг вече спи до вас, се замисляте, че може би трябва да изхвърлите 10-годишния матрак и да го подмените с нов, по-удобен, показват резултатите.
4. Снимки
Някои трият и снимките с бивши партньори, особено ако са качвали в социалните мрежи доста такива и са слагали по тях сърчица, романтични цитати и т.н. 63% от хората казват, че проверяват снимките в телефоните си, компютрите си и социалните мрежи, за да изтрият ненужното.
5. Гардеробът
Там също може да има неща на бившите половинки, затова те трябва да се махнат. Както и някои дрехи, които напомнят за бивше гадже. А и хората правят място за нови тоалети, с които да очароват настоящия партньор.7 популярни проблеми във връзката и как да ги решимСъс сигурност е трудно да ги избегнеш, но има как да ги разрешиш. Връзките са сложни. Изискват много…Feb 14 2019vsyakajena.com