огледала

Финансите са област от живота ни, която независимо от желанията ни, е водеща. Когато парите са кът, човек се научава да пести от всичко, от което може да се лиши. И съответно когато парите ни стигат, животът някак си върви по-лесно и приятно. Колкото и неприятно да е, материалното и парите са се превърнали във водещ елемент на ежедневието ни и това не е нещо ново. Именно по тази причина в поверията и легендите има редица ритуали и начини, по които можем да привлечем пари към дома си или да „изхвърлим“ безпаричието.

Огледалото е предмет, който е необходим на всеки човек. Без него нито можем да се приготвим всяка сутрин, нито можем да преценим дали изглеждаме така, както искаме или не. Във всеки дом има поне по едно огледало, като в повечето случаи имаме няколко размера огледала, разположени на различни места у дома.5 трика за бързо почистване на домаПочистването на дома е едно от задълженията, които са неизбежни. Проблемът ни с него е, че често отн…May 19 2019vsyakajena.com

Оказва се, че има някои места в жилището ни, на които е добре да поставим огледала, ако искаме да привлечем парите към себе си и семейството си. Днешните предложения са по Фън Шуй – философия, според която подредбата на мебелите и предмети у дома влияе в значителна степен на качеството на живота ни, на енергията ни и дори на финансовите ни възможности.

И така, първото място, на което е добре да имаме огледало, ако искаме да забогатеем, е коридора. Важно е обаче то да не е срещу входната врата, защото тогава всичко позитивно ще напусне дома. Добре е то да е насочено навътре към останалите помещения. Друго подходящо място е пред килера, ако имаме такъв. Тогава богатството ни ще се удвои, твърдят експерти по Фън Шуй.

Оказва се, че е добре да съобразяваме мястото на огледалото с посоките на света, защото всяка от тях има определен заряд и той се отразява и на предметите. Например, ако искаме да забогатеем е добре огледалата ни да са в посока север. Причината за това е, че тази посока се свързва с бога на богатството. Посоката, която трябва да избягваме е югозападната, защото тя се свързва с бурните емоции и конфликтите. Почти всеки дом има огледало в банята. Това, което трябва да знаем за него е, че е задължително да го поддържаме в перфектно състояние, ако искаме да сме щастливи и парите да не са кът в живота ни.
Яна ВОЙНОВАС тези съвети домът става изключително уютенВсеки иска домът му да бъде уютен. Подредбата на мебелите и аксесоарите понякога е от огромно значен…May 9 2019vsyakajena.com

Коментари