Обърнете внимание на тези места в дома си, ако искате да имате пари

0
694
места в дома

Всеки от нас има нужда от пари, независимо дали това ни харесва или не. Днес ще ви представим на кои места в дома си трябва да обърнем внимание, ако искаме да имаме пари. Оказва се, че домът ни може да бъде причина за безпаричие или пък благоденствие във финансовата сфера, според нашето поведение.

Парите са важна част от живота на всеки съвременен човек, пишат от jenata.blitz.bg. А когато те не достигат, често изпадаме в депресия. Много хората смятат, че материалното благополучие е неразривно свързано с упорита работа. Но има доста примери, когато човек се труди неуморно всеки ден, има стабилен доход, но въпреки това не може да забогатее.

Експертите казват, че с парите трябва да се отнасяме много внимателно. А за да бъдем богати и успешни, трябва не само да работим упорито, но и да се погрижим и за атмосферата в дома си. За да накарате парите да потекат към нас като реки, трябва да обърнете внимание на четири места в апартамента си, които лесно могат да се превърнат във финансова дупка и да опустошат бюджета ви. Поддържате ли ги в ред, никога няма да ви мъчат парични проблеми! Ето кои са те:

Мивка
Мръсната и ръждясала мивка в кухнята е основното място, в което се натрупва негативната енергия. Капещата чешма говори за това, че финансите ви изтичат заедно с водата. Не забравяйте, че водата е един от най-мощните проводници на енергия. Ако тя изтича без нужда от дома ви, не очаквате финансово благополучие в близко бъдеще!

Коридор
Мръсните или разпръснати из целия коридор обувки също не вещаят нищо добро във финансов план. С краката си внасяте много негативна енергия в къщата. Затова е добре да почистите обувките веднага щом се приберете. Разхвърляните навсякъде обувки пък символизират хаос и подсказват, че не проявявате интерес към вещите си. Парите обичат реда. Затова бързо подредете коридора и поставете всички обувки на мястото им по рафтовете!

Легло
Леглото ви винаги трябва да бъде идеално оправено. По покривалото не трябва да има никакви гънки. На табуретките и по нощните шкафчета не трябва да има никакви дребни монети! Добре е да обърнете внимание и на цвета на спалното бельо. Черният и червеният цвят блокират паричния поток, а зеленият и синият го привличат.

Баня
В банята действа същото правило като в кухнята и коридора. Крановете не трябва да текат, а по пода не трябва да се търкалят мръсни дрехи. Ако някъде по фугите има плесен, отървете се от нея навреме. Мухълът събира негативната енергия и я връща на собственика на къщата, лишавайки го от сили и финанси!

Вижте още:20 неща у дома, които да изхвърлим незабавноДомът ни е мястото, на което се чувстваме спокойни и щастливи. Или поне така трябва да бъде. В дейст…Jun 27 2020vsyakajena.com8 неща у дома, които ни правят нещастниВсеки от нас понякога се чувства нещастен. Няма как в човешкия живот да има само позитивни моменти и…Apr 29 2020vsyakajena.com