Никога не правете това пред огледалото – опасно е

0
52
огледалото

Във всеки дом има огледало. Това е предмет, който се ползва от хората от години и обикновено в дома ни има не само едно огледало, но поне няколко с различни размери и поставени на различни места. Ние ги ползваме всеки ден, за да можем да видим как изглеждаме и да сме сигурни, че всичко с външния ни вид е наред.

В същото време обаче огледалото е предмет, който според различните култури е магичен и може да бъде както полезен, така и опасен за нас и здравето ни, ако не го ползваме правилно. Едно от най-разпространените поверия е, че ако счупим огледало ни чакат 7 години лош късмет. Днес ще ви представим какво още не бива да правим, когато застанем пред огледало, защото може да ни навреди.6 предмета, които пречат на рутера ниРутерът е един от предметите у дома, които вече са неизменна част от всяко жилище. Причината за това…Jul 8 2019vsyakajena.com

Смята се, че огледалото може да бъде портал между световете. По тази причина експерти по езотерика съветват да не се оглеждаме през нощта, особено между полунощ и 3 часа сутринта, когато светът на духовете се доближава до нашия и може да има неволен контакт. Проблемът с този контакт е, че невинаги отсрещната страна е добронамерено настроена, споделят те.

Друго опасно нещо, което можем да правим е да застанем пред огледало, когато сме ядосани. В никакъв случай не бива да се обвиняваме или да изтъкваме недостатъците пред стъклото, защото то отразява и по този начин това, което изричаме се връща при нас. За да се възползваме от това свойство на предмета трябва всеки път, когато се поледнем, да се хвалим, да изтъкваме предимствата и красотата си. Така, ще получим същото в замяна.

Освен това не е добре да заставаме пред огледало, ако държим малки деца. Според поверието, те все още не са изградили защитите си и така без да искаме можем да им предадем негативна енергия, която да им навреди. Последното нещо, което е добре да избягваме, е да ползваме старинни огледала, които са били ползвани години наред. Смята се, че енергията в тях е много силна и невинаги е положителна. Ако ползваме такова огледало, рискуваме да бъдем „облъчени“ с негативизъм, който да се отрази на живота ни.
Яна ВОЙНОВА6 предмета, носещи нещастие и мъка у домаНяма човек, който да не иска в дома му да има уют, топлина, положителна енергия, взаимоотношенията с…Jun 20 2019vsyakajena.com