годност

Винаги помним да проверим срока на годност на млякото и знаем още колко дълго можем да използваме козметичните си продукти. За съжаление не обръщаме внимание на нещата в къщите ни, които ни заобикалят много повече, отколкото трябва, предават от iwoman.bg.
В спалнята
Възглавници – 2-3 години
В течение на времето възглавниците от всякакъв тип стават дом за акари и могат да причинят болки във врата заради неизбежната промяна във формата.
Чехли – 6 месеца
Чехлите са перфектната среда за разпространение на гъбична инфекция. Затова трябва да се мият възможно най-често.

В банята
Гъба – 2 седмици
Те започват да развъждат гъбички и плесен.
Кърпи – 1-3 години
Влажните кърпи са перфектната среда за растеж на бактерии. Дори постоянното пране не е решение.
Четки за зъби – 3 месеца
Разбира се, че четката за зъби трябва да бъде сменяна, когато косъмчетата започнат да се захабяват. Също така трябва да се сменят, когато сте били болни, за да се предотврати отново появата.Сложете огледала на тези места у дома, за да забогатеетеФинансите са област от живота ни, която независимо от желанията ни, е водеща. Когато парите са кът, …May 26 2019vsyakajena.com

На тоалетната масичка
Четки – 1 година
Четките трябва да се почистват поне веднъж седмично и да се сменят веднъж годишно. Ако е с естествен косъм, трябва да се подменя на 6-7 месеца.
Парфюм, тоалетна вода – 1-3 години
Парфюмите, които съдържат етерични масла, траят 3 години, когато се държат затворени и 2, след като се отворят. Тоалетните води могат да се съхраняват 4 години, когато са затворени и 2 след отваряне.

В гардероба
Сутиени – 1-2 години
Щом сутиенът ви изгуби своята форма, еластичност и ви стане прекалено голям или малък, трябва да го изхвърлите, без да съжалявате.
Маратонки за тренировки – 1 година
След като сте тренирали редовно с тях, тяхната подлата започва да се смачква, затова трябва да ги смените.4 предмета у дома привличат нещастие, бедност и болестиДомът ни е мястото, на което всеки от нас прекарва много време. Това е пространството, което е лично…May 28 2019vsyakajena.com

Коментари